پشتیبانی از پارك های علم و فناوری رویكرد وزارت علوم است

پشتیبانی از پارك های علم و فناوری رویكرد وزارت علوم است

آتی جو: اصفهان - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: یكی از رویكردهای مهم این وزارتخانه، تقویت و پشتیبانی از پارك های علمی و فناوری است.


به گزارش آتی جو به نقل از ایرنا، منصور غلامی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان اضافه كرد: بر این باوریم كه تبدیل دانش به ثروت از مسیر پارك ها و شركت های دانش بنیان محقق می گردد.
وی كه برای حضور در سی و پنجمین كنفرانس جهانی پارك های علم و فناوری به اصفهان سفر كرده است، افزود: تولید پارك های علمی و فناوری موضوعی جدید در دنیا است و جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت های علمی بالایی بخصوص در بخش پارك های علمی و فناوری برخوردار می باشد و باتوجه به جوان بودن جمعیت كشور، در این بخش به موفقیت های چشمگیری دست یافته است.
وزیر علوم با اشاره به اینكه ایران در زمینه تولید پارك های علمی و فناوری در میان كشورهای پیشرو قرار دارد، اظهارداشت: قدمت این پارك ها در كشورمان كمتر از دو دهه است و جمهوری اسلامی ایران در این مدت كم نشان داد كه زمینه های وسیعی برای تولید پارك های علمی و فناوری و پشتیبانی از شركت های دانش بنیان با ایده های نو دارد.
وی با اشاره به اینكه در پنج سال قبل ایران به لحاظ تعداد پارك ها و شركت های دانش بنیان و اشتغالی كه در این بخش داشته از جایگاه خوبی برخوردار می باشد اضافه كرد: هم اكنون 43 پارك علمی و فناوری در كشور وجود دارد و در مجموع حدود 42 هزار شغل پایدار در داخل و خارج از دانشگاه ها توسط این پارك ها بوجود آمده است.
غلامی بدون اشاره به سرمایه گذاری های انجام شده برای تولید 42 هزار شغل توسط پارك های علمی و فناوری كشور بیان كرد: این شغل ها با سرمایه گذاری های خیلی كمتر و حدود یك ششم از سرمایه گذاری در بخش صنعت، بوجود آمده است.
وی با اشاره به اینكه این ظرفیت، امكان حضور شركت های جوان را در سطح بین المللی هم فراهم نموده است اظهار داشت: خیلی از شركت های علمی و فناوری امكان صادرات به كشورهای مختلف را دارند.
وزیر علوم افزود: كنفرانس بین المللی پارك های علم و فناوری در اصفهان زمینه خوبی را برای تبیین و معرفی توانایی های كشورمان در این بخش فراهم نموده است.
وی با اشاره به حضور وزیر علوم كشور افغانستان در این كنفرانس جهانی اضافه كرد: با عنایت به همكاری های علمی خوبی كه در سال های اخیر بین ایران و افغانستان انجام شده، امید است بتوانیم همكاری های علمی خویش را با این كشور در بخش پارك های علم و فناوری توسعه و ادامه دهیم.
غلامی تصریح كرد: با عنایت به جایگاه علمی ایران، موظف هستیم كه تا حد ممكن در كشورهای همسایه تاثیرگذاری علمی داشته باشیم.
سی و پنجمین كنفرانس جهانی پارك های علم و فناوری روز دوشنبه با حضور وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان در مهمانسرای عباسی این شهر شروع شد.
در این كنفرانس سه روزه، رئیس و دبیركل انجمن پارك های علم و فناوری جهان، وزیر علوم افغانستان، سفرای بیش از 30 كشور و كارشناسان پارك های علم و فناوری 50 كشور جهان حضور دارند.
عنوان این كنفرانس' به سمت شهرها و جوامع پایدار، پرورش و ترویج اكوسیستم های نوآوری ' است و از مجموع 158 مقاله رسیده به دبیرخانه از 30 كشور جهان، 53 مقاله كامل انتخاب و 27 مقاله به صورت شفاهی عرضه خواهد شد.
ایجاد زمینه تبادل نظر میان پارك های علم و فناوری جهان از اهداف مهم برگزاری این كنفرانس بین المللی اعلام گردید.
6020/6994 / 2093


1397/06/12
20:41:04
5.0 / 5
4414
تگهای خبر: بین المللی , تحقیقات , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
آتی جو