آمریكا بیانیه منع حملات سایبری را امضا نكرد

آمریكا بیانیه منع حملات سایبری را امضا نكرد

آتی جو: تهران - آمریكا روز دوشنبه از امضای یك بیانیه بین المللی در پشتیبانی از شهروندان در برابر حملات سایبری خودداری كرد كه این مساله نشان دهنده تردیدها در دولت دونالد ترامپ برای محدود كردن گزینه های خود جهت استفاده از سلاحهای سایبری تهاجمی و دفاعی است.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا از نیویورك تایمز، این بیانیه را امانوئل مكرون رئیس جمهوری فرانسه درجریان'مجمع صلح پاریس' همزمان با یكصدمین سالگرد اختتام جنگ جهانی اول منتشر نمود و آمریكا یكی از معدود كشورهای غربی بود كه تصمیم گرفت آنرا امضا نكند.این بیانیه با عنوان ' درخواست پاریس برای اعتماد و امنیت در فضای سایبری' را 51 كشور، بیشتر از 130شركت و 90 دانشگاه و گروه غیردولتی امضا كردند و این تازه ترین اقدام از یك رشته تلاش ها در جهت رسیدن به چیزی است كه بعضی از آن بعنوان 'كنوانسیون دیجیتالی ژنو' یاد می كنند.
درست همانطور كه 'كنوانسیون ژنو' حمله به غیرنظامیان را منع می كند، بیانیه پاریس باز وارد كردن لطمات نظام مند به افراد و زیرساخت های حیاتی همانند از كار انداختن شبكه های برق را ممنوع خواهدنمود.
این بیانیه همین طور شامل درخواستی برای'جلوگیری از مداخله بدخواهانه توسط بازیگران خارجی با هدف مخدوش كردن فرایندهای انتخاباتی از راه فعالیت های سایبری' بود. تمام اعضای اتحادیه اروپا این توافقنامه را امضا كردند اما استرالیا و تركیه باز همانند آمریكا از امضای آن خودداری كردند.
كشورهایی كه متهم به حملات سایبری تحت حمایت دولت می شوند - مانند روسیه، كره شمالی و ایران - در این فرایند مشاركت نداشتند. اسرائیل كه همراه با آمریكا مجری پیچیده ترین حمله سایبری تاریخ - حمله استاكس نت به برنامه هسته ای ایران - بوده باز از امضا خودداری كرد. آمریكا اعلام نكرد كه چرا این توافق را امضا نمی كند و یك دیپلمات كه خواست نامش ذكر نشود، اظهار داشت كه احتمال دارد آمریكا بعدا آنرا امضا كند.
اما اگر مباحث گذشته درباره تعیین معیارهای رفتار در فضای سایبری را ملاك قرار دهیم، مقامات آمریكایی از هرگونه توافقی كه امكان دارد این قبیل اقدامات غیرقانونی را ممنوع سازد متنفر هستند. چونكه كه آمریكا امكان دارد بخواهد در مناقشه های آینده از اقداماتی مانند جاسوسی، دستكاری در اطلاعات یا حمله به زیرساختها استفاده نماید.
بااین حال، بعضی از بازیگران كلیدی این عرصه صرف این حقیقت كه شركتها و دولتها برای احداث نوعی دیدگاه برای ایمن سازی اینترنت كنار هم آمده اند را یك گام به جلو می دانند.'براد اسمیت' رئیس مایكروسافت از طرفداران اصلی كنوانسیون دیجیتالی ژنو اظهار داشت: خیلی از دموكراسی های جهان حول این نیاز برای محافظت از تمام دمكراسی ها در برابر حملات سایبری در حال بسیج شدن هستند.
اروپام**1078**1590


1397/08/23
13:05:22
5.0 / 5
4396
تگهای خبر: آمریكا , آینده , امنیت , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
آتی جو