تهیه غذا با روغن مهندسی ژنتیك شده در یك رستوران آمریكایی

تهیه غذا با روغن مهندسی ژنتیك شده در یك رستوران آمریكایی

آتی جو: رستورانی در آمریكا از روغنی برای سرخ كردن غذاها استفاده می نماید كه از سویای مهندسی ژنتیك شده تهیه شده است.



به گزارش آتی جو به نقل از آسوشیتدپرس، رستورانی در یكی از ایالت های غربی آمریكا غذاها را با روغنی سرخ می كند كه از سویای مهندسی ژنتیك تهیه شده است.
شركت Calyxt این روغن مهندسی ژنتیك شده را تولید می كند و به علل رقابتی نمی تواند نام اولین مشتری خویش را فاش كند. اما «جیم بلوم » مدیر ارشد اجرایی این شركت می گوید: روغن مهندسی ژنتیك شده در غذاها استفاده می شود.
این شركت كه در ایالت مینه سوتا مستقر است، امید دارد با بیان این خبر توجه دست اندركاران صنعت غذایی را به روغن مذكور جلب نماید. طبق بیانیه شركت، روغن مهندسی ژنتیك شده هیچ گونه چربی ترانس ندارد و تاریخ انقضای آن در مقایسه با روغن های سویای معمولی هیچ تفاوتی ندارد.
برخی دیگر از محصولات كشاورزی مهندسی ژنتیك شده در حال بررسی عبارتند از قارچ هایی كه قهوه ای نمی شوند، گندمی كه فیبر بیشتری دارد، دانه هایی كانولایی كه نسبت به علف كش ها مقاوم هستند و برنجی كه آلودگی خاك محل كشت خویش را جذب نمی نماید.
محصولات تراریخته (GMOs) به وسیله تزریق دی ان ای از ارگانیسم های دیگر تولید می شوند اما در مهندسی ژنتیك دانشمندان با حذف كردن یا اضافه كردن ژن هایی خاص در آزمایشگاه خصوصیت های گیاه را تغییر می دهند.
استارت آپ هایی مانند Calyxt ادعا می كنند محصولاتشان تراریخته نیست چونكه نتایج فعالیت های آنان را می توان به وسیله روش پیوند زدن هم به دست آورد.
از سوی دیگر قانونگذاران آمریكایی هم اعلام نموده اند چند محصول كشاورزی مهندسی ژنتیك شده در حال تولید هستند كه نیازمند نظارت خاص نیستند. بنابراین شركت ها به تولید محصولات مهندسی ژنتیك شده، روی آورده اند.
البته هنوز معلوم نیست تقاضا برای این نوع روغن چه میزان خواهد بود، اما عرضه این كالا در صنعت غذایی نشان داده است می توان از مهندسی ژنتیك برای تغییر مواد غذایی بدون جاروجنجال های مواد تراریخته یا ارگانیسم های مهندسی ژنتیكی استفاده نمود.

1397/12/24
00:15:25
5.0 / 5
11
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
آتی جو