برای مواد غذایی و فراورده های گوشتی؛

گندزدای زیستی تولید شد، قدرت از بین برندگی میكروب و بوی نامطبوع

گندزدای زیستی تولید شد، قدرت از بین برندگی میكروب و بوی نامطبوع

آتی جو: پژوهشگران در یك شركت دانش بنیان موفق به تولید گندزدا یا ضد عفونی كننده ای شدند كه قدرت از بین برندگی بوی نامطبوع، میكروب و باكتری های مواد غذایی، البسه، سطوح دارد.



محمد شاكری، عضو هیئت مدیره یك شركت دانش بنیان تولید كننده ضدعفونی كننده های صنایع غذایی، نوشیدنی و خوراكی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ما موفق شدیم در این شركت، محلول و قرص هایی را بعنوان گندزدای بی ضرر چند منظوره تولید نماییم.
وی با اشاره به اینكه این محصولات در امتداد ضد عفونی صنایع غذایی، نوشیدنی، خوراكی ها مانند گوشت مرغ و گوشت دام، سطوح استفاده می شود، بیان كرد: این محلول دارای تاییدیه سازمان غذا و دارو است و الان در بازار موجود است.
وی افزود: با استفاده از این مواد طیف وسیعی از باكتری های بیماری زا، قارچ، ویروس، انگل از بین می روند و قدرت میكروب كشی و ضد عفونی كنندگی زیادی دارد.
شاكری با اشاره به اینكه محصولات این شركت هنگام از بین بردن آلودگی ها، هیچگونه واكنشی از خود نشان نمی دهند، بیان كرد: بدین جهت نمی تواند اثر منفی روی مواد غذایی بگذارد.
وی با اشاره به اینكه بوی بد انواع گوشت مرغ و گوشت دام با این محلول یا قرص از بین می روند، افزود: این محصول می تواند در عرض ۵ دقیقه عمل كند و تمام آلودگی ها را نابود كند، بدون اینكه در طعم و كیفیت مواد غذایی تاثیر منفی بگذارد.
شاكری با اشاره به اینكه می توان حتی برای میوه های نازك مانند انواع توت، تمشك، انگور و.. از این محصول استفاده كرد، افزود: ضد عفونی كننده های زیادی در بازار وجود دارند ولی این محلول یا قرص بر خلاف این ضد عفونی كننده ها تركیبات سرطان زایی ندارند.
وی با اشاره به مزیت های این محصول عنوان كرد: خوراكی بودن و نداشتن مشكلات زیست محیطی از خاصیت های محلول و قرص گندزدای تولید شده در این شركت دانش بنیان به شمار می رود؛ همین طور این محصولات با مواد شیمیایی واكنش نمی دهد و بیشترین اثر را روی میكروارگانیسم ها دارد.
وی با اشاره به اینكه استفاده راحت و بی خطر از دیگر مزایای این محصولات محسوب می شود، اشاره كرد: همین طور این محلول و قرص در آب های آشامیدنی، استخرهای شنا، پرورش ماهی، برج های خنك كننده، ابزار و تجهیزات پزشكی، دندانپزشكی، مرغداری و دامداری ها، انواع فراورده های گوشتی، البسه، ظروف، كف و سطوح و... به كار می رود.
شاكری اضافه كرد: برای از بین بردن بوی نامطبوع سرویس های بهداشتی، حمام، سینك ظرفشویی و... نیز می توان از آن استفاده كرد؛ همین طور استفاده در دانشگاهها برای شستن سینی های سرو غذا از دیگر موارد استفاده است.
وی با اشاره به اینكه پایه این محلول و قرص، دی اكسید كلر است، اظهار داشت: استفاده از این ضد عفونی كننده می تواند ماندگاری مواد را بالا ببرد.


منبع:

1398/06/15
11:48:10
5.0 / 5
4786
تگهای خبر: تولید , دانش , سرویس , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
آتی جو