با بیشترین پایداری ؛

تولید آفت كش های سبز نانویی از جنس زیره و نعناع فلفلی

تولید آفت كش های سبز نانویی از جنس زیره و نعناع فلفلی

آتی جو: پژوهشگران موفق به تولید آفت كشی سبز  با فناوری نانو شدند كه بیشترین راندمان و پایداری را دارد. در این محصول از نانوامولسیون های عصاره های گیاهی طبیعی زیره سیاه و نعناع فلفلی استفاده شده است.



به گزارش آتی جو به نقل از معاونت علمی و فناوری، حرکت به سمت کشاورزی طبیعی چند سالی است که رونق پیدا کرده است. در این راه استفاده از آفت کش هایی که کمترین خسارت را به محیط زیست وارد کنند، مد نظر است.
در همین راستا نیز پژوهشگران پژوهشگاه مواد و انرژی با پشتیبانی صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی موفق به تولید نوعی آفت کش سبز شدند. هدف این طرح، تولید آفت کش های طبیعی سازگار با محیط زیست با بهره گیری از عصاره های گیاهی است. این محصول برای انسان و سایر جانداران زیانی ندارد و موجب آلودگی محیط زیست و محصولات کشاورزی نمی گردد.
مژگان حیدری مجری این طرح پژوهشی اظهار داشت: این آفت کش با بهره گیری از عصاره گیاهان طبیعی که خواص ضد باکتری و ضد قارچ دارند، تولید شده است و نکته مهم در آن کاربرد فناوری نانو است که توانستیم موادی با سایز کمتر از ۲۰نانومتر را در این دسته از آفت کش ها داشته باشیم.
وی افزود: با همکاری پژوهشگران دانشگاه تهران، تست های این آفت کش برای روی شته جالیز با موفقیت انجام شد. همین طور تمام سنتزهای تولید این نانوامولسیون نیز در پژوهشگاه مواد و انرژی انجام شده است و در آن به پایداری مد نظر رسیدیم. این آفت کش در دمای یخچال به مدت یک سال پایدار می باشد. این نخستین بارست که آفت کشی با این سایز از مواد با فناوری نانو تولید می شود. اجرای این طرح سنتز و بررسی آفت کش گیاهی نانوامولسیون را برای افزایش کارآیی و کاهش مصرف سموم محقق کرد.


منبع:

1399/02/09
13:24:25
5.0 / 5
2567
تگهای خبر: انرژی , پژوهشگر , تولید , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
آتی جو