در گزارش آتی جو اعلام شد؛

شروع تست انسانی واكسن آنفلوانزای ایرانی

شروع تست انسانی واكسن آنفلوانزای ایرانی

مدیر شرکت دانش بنیان تولیدکننده واکسن از شروع تست انسانی واکسن آنفلوانزای نوترکیب آگاهی داد و اظهار داشت: امکان تولید 3 میلیون دوز در سال را داریم.



دکتر امیرحسین عبدالغفاری عضو هیأت مدیره شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن آنفلوانزا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: این شرکت از سال ۹۷ با تاکید بر دانشی که از تجربه واکسن های دیگر داشته مطالعات خودرا در زمینه واکسن آنفلوانزای فصلی شروع کرد.
وی با تاکید بر اینکه تا حالا در داخل کشور تولید کننده واکسن آنفلوانزا وجود نداشته است، اظهار داشت: به همین دلیل سعی کردیم که این واکسن را که عمدتاً وارداتی بوده و در ورود به کشور هم با مشکلاتی مواجه بود بومی سازی نماییم.
وی با تاکید بر اینکه حالا دانش فنی این واکسن را بدست آورده ایم و تولید اولیه را هم به پایان رسانده ایم، اشاره کرد: مشکل واردات واکسن با پیدایش اپیدمی کرونا بیشتر نمایان شد بدین جهت روند تولید واکسن آنفلونزا به سرعت بیشتری در کشور در پیش گرفته شد.
به گفته عبدالغفاری، واکسن آنفلوانزا همچون واکسن هایی است که در کشورهای مختلف همچون ایتالیا، کره جنوبی، آمریکا و کشورهای دیگری به تولید می رسد اما اینکه نوترکیب باشد تنها کشور آمریکا به این مساله ورود پیدا کرده است.
وی با اعلان اینکه هم اکنون با تولید این واکسن نوترکیب آنفلوانزا پس از آمریکا تنها کشور تولید کننده نوع نوترکیب خواهیم بود، بیان کرد: پلت فرم نوترکیب نسبت به نوع معمولی واکسن آنفلوانزا ایمنی بیشتری را برای فرد ایجاد خواهدنمود و یکی از مزیت های تولید واکسن مبتنی بر پلت فرم نوترکیب بشمار می رود.
عضو هیأت مدیر شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن آنفلوانزا اشاره کرد: از سال ۹۷ که مطالعات تولید این نوع واکسن را در شرکت شروع کردیم بتازگی و کمتر از یک ماه است که سازمان غذا و دارو، کمیته اخلاق وزارت بهداشت مجوزهای کارآزمایی بالینی این واکسن را صادر کرده و الان با تولید برخی از این نوع واکسن کارآزمایی بالینی را آغاز نموده ایم.
وی با تاکید بر اینکه حالا تمام مجوزهای لازم برای کارآزمایی بالینی ستاندن شده است، عنوان کرد: پس از بررسی ها و سخت گیری های درست و بجای وزارت بهداشت کد اخلاق را دریافت و از اواسط بهمن کارآزمایی بالینی را با ۲۰ نفر شروع کردیم.
وی افزود: پس از یک هفته و اطمینان حاصل شدن به سرعت بعد از بازرسی می توانیم بی مارگیری گسترده را داشته باشیم.
عضو هیأت مدیر شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن آنفلوانزا با اعلان اینکه این واکسن آنفلوانزا تک دوز است و این تک دوز همیشه در بهترین زمان ممکن یعنی پاییز قابل تزریق است، اظهار داشت: باتوجه به شرایط موجود و اپیدمی کرونا در فصول دیگر مخصوصاً زمستان هم می توان این واکسن را تزریق کرد.
عبدالغفاری عنوان کرد: کل مطالعه بالینی این واکسن ۱۳۶۹ نفر است که اهتمام داریم هر چه سریع تر آنرا به پایان برسانیم.
وی افزود: ایمنی این واکسن تضمین شده است برای اینکه شخصاً داوطلب این واکسن بوده ام و مشکلی تا حالا پیش نیامده است و آگاه به جزئیات تولید خود هستیم.
عضو هیأت مدیره شرکت اظهار داشت: نتایج این واکسن با نمونه واکسن خارجی مورد مقایسه قرار می گیرد و پس از موفقیت امیدوار هستیم که در سال آینده به تولید انبوه برسد و در اختیار مردم قرار بگیرد.
وی با اشاره به توانایی میزان تولید واکسن آنفلوانزای نوترکیب ایرانی اظهار داشت: تا پیش از اپیدمی کرونا ۲.۵ تا ۳ میلیون دوز در کشور نیاز بود که ما می توانیم این میزان را از سال آینده به تولید برسانیم؛ اما باتوجه به اپیدمی کرونا این میزان افزایش یافته و طبق اعلام وزارت بهداشت شاید سالانه ۸-۱۰ میلیون دوز از این واکسن در کشور نیاز باشد.
وی اشاره کرد: محدودیت سنی برای تزریق این واکسن وجود ندارد ولی در کشورهای دیگر افراد لطمه پذیر، سالمندان، افراد با بیماریهای زمینه ای و… مخاطبان اصلی این واکسن خواهند بود.
وی با اشاره به تداخل این واکسن و واکسن کرونا اظهار داشت: عملاً تزریق این دو واکسن تداخل خاصی نباید داشته باشند اما پزشکان و متخصصان می توانند دراین زمینه صاحب نظر اصلی باشند.
عبدالغفاری اضافه کرد: حالا فناوری تولید این واکسن را در دست داریم و امیدواریم که با تولید انبوه آن بتوانیم خدمتی به جامعه داشته باشیم و مشکلاتی که سال ها دراین زمینه کشور با آن مواجه بوده و ارز بسیار زیادی را هر سال از کشور خارج می نمود را حل نماییم.
وی اظهار داشت: افراد می توانند داوطلب تزریق این واکسن در تست انسانی باشند.

1399/11/20
22:13:07
0.0 / 5
943
تگهای خبر: آمریكا , آینده , پلت فرم , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
آتی جو