آزمایشگاه موسسه علوم و صنایع غذایی گواهینامه ISO ۱۷۰۲۵ گرفت
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از موفقیت آزمایشگاه مرکزی این موسسه در گرفتن گواهینامه ISO/IEC 17025 از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران (NACI) با رعایت اصول مدیریت کیفیت آگاهی داد.
به گزارش آتی جو به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده اظهار داشت: استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ تعیین کننده الزامات عمومی برای کیفیت و احراز صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون و مهم ترین مدرک تاییدیه دقت و صحت نتایج آزمون آزمایشگاهی در سطح کشور است.
وی گفت: سیستم مدیریت آزمایشگاه، کنترل مدارک و مستندات، شرایط محیطی آزمایشگاه، روش های آزمون و کالیبراسیون و صحه گذاری روش ها، سرویس و نگهداری تجهیزات، قابلیت ردیابی اندازه گیری ها، برنامه های کنترل کیفیت نتایج و... از الزامات فنی آزمایشگاه برای دریافت این گواهینامه به شمار می آید.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اعلان اینکه ارزیابی الزامات کیفی و فنی برمبنای روش های اجرائی آزمایشگاه انجام شده و شرایط محیطی، مستندات و سوابق نیز مورد بررسی قرار گرفت، اضافه کرد: این آزمایشگاه دارای گواهینامه تأیید صلاحیت بعنوان آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد و محیط زیست، برای ارائه خدمت به تولیدکنندگان مواد غذایی است.
وی اظهار داشت: آزمایشگاه مرکزی موسسه بعد از کوشش های بی وقفه مدیران و کارشناسان و بعد از بازرسی کارشناسان مرکز ملی تایید صلاحیت ایران موفق به دریافت گواهینامه و استقرار و پیاده سازی الزامات استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ شد.
رجب زاده اظهار داشت: از آنجائیکه کیفیت فرآیندی مداوم است امیدواریم با بهره بردن از توانمندی ها و پتانسیل های موجود در آزمایشگاه های این موسسه بتوانیم گامی موثر در جهت ارائه هر چه بهتر خدمات به تولیدکنندگان، پژوهشگران و دانشجویان برداریم.
وی همین طور با اشاره به اهمیت راهبردی محصول زعفران برای کشور اشاره کرد: باتوجه به مرجع بودن این آزمایشگاه برای تأیید کیفیت زعفران و نظر به کارهای علمی و بین المللی موسسه، گرفتن این گواهینامه می تواند به قابل استناد بودن نتایج آزمون ها در سطح جهانی کمک قابل توجهی کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب