وزارت علوم اعلام كرد؛

پشتیبانی از پژوهش های مشترک بین المللی در رابطه با فرآوری زعفران

پشتیبانی از پژوهش های مشترک بین المللی در رابطه با فرآوری زعفران

به گزارش آتی جو، مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم از پژوهش های مختلف در رابطه با فرآوری زعفران حمایت می کند.


به گزارش آتی جو به نقل از مهر، مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم با هدف گسترش همکاریهای علمی بین المللی و بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های محققان، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی سایر کشورها، از پژوهش های مشترک بین پژوهشگران داخلی و خارجی در رابطه با فرآوری زعفران، حمایت می کند.
پژوهش های در رابطه با فرآوری زعفران در حوزه های زیر مورد حمایت قرار می گیرند:
انجام مطالعات در حوزه فرآوری زعفران و محصولات ناشی از آن و مناسب سازی اقتصادی (FMCG اقتصادی بازارهای بین الملل).
تعریف مهندسی واحد فرآوری زعفران با تعریف ملاحظات استانداردهای بین الملل
تولید خارج از مزرعه متابولیت های زعفران از راه بیوتکنولوژی صنعتی
فرمولاسیون متابولیت های زعفران برای صنایع داروئی، غذا داروهای سلامت محور، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی های سودمند گرم و سرد
مطالعه تنوع ژنتیکی زعفران بومی و دیگر کشورها از منظر متابولیت های ثانویه (ارگانولیتیکی- حسی ادراکی)
استخراج و فرآوری متابولیت های ثانویه گل زعفران به غیر از کلاله زعفران
طراحی لابراتوار های تک (فوق پیشرفته) رفرانس و صحه گذاری زعفران و محصولات جانبی.
این حمایت در قالب برنامه پژوهشی «دعوت برای پژوهش های مشترک» (ICRP) صورت می گیرد و متخصصان علاقه مند می توانند تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ طرح نامه های پیشنهادی خویش را از راه سامانه مدیریت پژوهش مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی ارسال نمایند.


منبع:

1402/01/17
17:20:49
5.0 / 5
388
تگهای خبر: استاندارد , بین المللی , پژوهشگر , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
آتی جو