قائم مقام بنیاد ملی نخبگان مطرح كرد؛

رفع نیاز بخش های صنعتی با بهره مندی از نخبگان و افراد خلاق

رفع نیاز بخش های صنعتی با بهره مندی از نخبگان و افراد خلاق

به گزارش آتی جو، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان ضمن اشاره به طرح بورسیه صنعتی از رفع نیاز بخش های مختلف صنعت با بهره مندی از توان نیروی انسانی نخبه و افراد خلاق اطلاع داد.



به گزارش آتی جو به نقل از بنیاد ملی نخبگان، نشست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و مدیرعامل یک گروه صنعتی فعال در عرصه تولید و تعمیر و نگهداری تاسیسات خشکی و دریا با هدف بررسی زمینه های همکاری دوجانبه در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار گردید.
دکتر سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، در این جلسه ضمن تشریح اهداف، برنامه ها و فعالیتهای در دست اقدام بنیاد ملی نخبگان، سند استراتژیک کشور در امور نخبگان را قانون اساسی و محور اصلی فعالیتهای بنیاد ملّی نخبگان دانست.
وی اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان با محوریت این سند استراتژیک و با هدف سیاستگذاری و برنامه ریزی در جهت توسعه منابع انسانی برگزیده کشور در زمینه «نخبه شناسی»، «نخبه پروری»، «نخبه گزینی» و «نخبه گماری»، اجرای طرح های متفاوتی را در دستور کار خود قرار داده است.
رفع نیاز بخش های مختلف صنعت با بهره مندی از توان نیروی انسانی نخبه
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه ضمن اشاره به طرح بورسیه صنعتی، هدف از اجرای این طرح را «بکارگیری دانشجویان مستعدبرتر در واحدهای اقتصادی کشور» از یک سو و «رفع نیاز بخش های مختلف صنعت با بهره مندی از توان نیروی انسانی نخبه، خلاق و توانمند» از طرفی دانست.
سید افقهی در ادامه با تکیه بر توجه بنیاد ملی نخبگان به برگزاری رویدادهای نوآورانه در کنار سایر طرح ها، اظهار داشت: اهتمام ویژه ای از جانب بنیاد به برگزاری رویدادهای نوآورانه، با هدف تقویت نقش راهبردی متخصصان و استادان دانشگاه در رسیدن ایده ها و طرح های تحقیقاتی به بازار وجود دارد.

تقویت اقتصاد حوزه فناوری و ایجاد شرکتهای دانش بنیان نوپا
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، تقویت اقتصاد حوزه فناوری و ایجاد شرکتهای دانش بنیان نوپا را از دیگر اهداف برگزاری رویدادهای نوآورانه برشمرد و اضافه کرد: عرضه راهکار ها و راهکارهای خلاقانه به فراخور نیاز شرکت ها و واحدهای اقتصادی کشور ار دیگر مزایای برگزاری رویدادهای مذکور است.
فرخ علیخانی؛ مدیرعامل مجموعه صنعتی فعال در عرصه تولید و تعمیر تاسیسات خشکی و دریا هم با تشریح برنامه های گروه پتروپارس؛ جایگاه نخبگان جوان را در برنامه های منابع انسانی گروه پتروپارس قابل توجه توصیف کرد و اظهار داشت: با عنایت به حقیقت هایی همچون مهاجرت و یا جذب نیروی انسانی شرکت ها توسط شرکتهای رقیب و همینطور بازنشستگی نیروهای متخصص، لزوم جذب نخبگان و دانشجویان برتر و آموزش آنها با هدف تقویت بدنه کارشناسی و مدیریتی شرکت ها، اهمیتی دوچندان دارد و این مورد نیز، در صدر برنامه های گروه پتروپارس قرار دارد.

افزایش ضریب کارآیی و اثربخشی نیروی انسانی؛ برنامه ای استراتژیک
علیخانی با اشاره به اینکه حفظ، نگهداشت و افزایش ضریب کارآیی و اثربخشی نیروی انسانی برنامه ای بلندمدت است که به زمان معین و دوره ای خاص، محدود نبوده و بعنوان برنامه ای استراتژیک مورد توجه جدی گروه پتروپارس قرار دارد، ابراز امیدواری کرد: همکاری مشترک بنیاد ملی نخبگان و گروه پتروپارس بتواند ضمن تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و فراهم کردن زمینه های جدید برای همکاری متقابل، منشاء خیر و برکت برای کشور شود.

1402/06/04
14:45:53
5.0 / 5
402
تگهای خبر: آموزش , تحقیقات , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آتی جو