رئیس سازمان سنجش خبر داد؛

زمان اعلام نتایج اولیه کنکور 1405 نتایج در انتظار اعلام سوابق تحصیلی

زمان اعلام نتایج اولیه کنکور 1405 نتایج در انتظار اعلام سوابق تحصیلی

به گزارش آتی جو، رییس سازمان سنجش درباره ی زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری 1405 اظهار داشت: انتظار می رود نتایج اولیه کنکور 1405 تا پایان شهریورماه اعلام گردد.


به گزارش آتی جو به نقل از مهر، رضا محمدی امروز در حاشیه برگزاری آزمون کاردانی ویژه ملی مهارت در دانشگاه ملی مهارت دختران دکتر شریعتی درمیان خبرنگاران اظهار داشت: از جانب سازمان سنجش وعده داده بودیم که نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۵ را برپایه توافقی که با آموزش وپرورش داشتیم در ایام ۲۶ یا ۲۷ شهریور اعلام می نماییم.
وی اضافه کرد: قرار بود آموزش وپرورش ۱۸ شهریور سوابق تحصیلی را به سازمان سنجش اعلام نماید. با توجه به این که ۶۰ درصد نمره کل کنکور سراسری ۱۴۰۵ برپایه سوابق تحصیلی است، اما تا امروز که ۲۰ شهریور است هنوز سوابق را از آموزش وپرورش دریافت نکردیم.
رئیس سازمان سنجش خاطرنشان کرد: هر روز تاخیر در اعلام سوابق تحصیلی در اعلام نتایج اولیه کنکور تاخیر خواهیم داشت. البته آموزش وپرورش هم با عنایت به تاخیر در برگزاری آزمون های نهائی در استانهای جنوبی، عنوان کردند در یکی دو روز آینده نتایج سوابق تحصیلی را به سنجش اعلام کنند.
وی اشاره کرد: تمام تلاش ما اینست که نتایج نهائی کنکور سراسری ۱۴۰۵ را در نیمه دوم آبان ماه اعلام نماییم که دانشگاه ها برای نیمسال تحصیلی با مشکل مواجه نشوند.
محمدی اشاره کرد: امیدوارم آموزش وپرورش سوابق تحصیلی را در چند روز آینده به ما تحویل دهد و تنها چند روز تاخیر داشته باشیم و تا پایان شهریور و روزهای اول مهرماه نتایج اولیه را اعلام نماییم.


منبع:

1405/06/20
11:48:49
0.0 / 5
11
تگهای خبر: آموزش , آینده , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آتی جو