یك مقام مسئول خبر داد:

پشتیبانی از طرح های فناورانه و تجاری سازی محصولات حوزه دریا

پشتیبانی از طرح های فناورانه و تجاری سازی محصولات حوزه دریا

آتی جو: دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی اظهار داشت: پشتیبانی از صنایع فناورانه دریایی و كمك به تجاری سازی برای توسعه كسب وكارها و شركت های دانش بنیان از برنامه های این ستاد است.



به گزارش آتی جو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد سعید سیف با تاكید بر اهمیت پشتیبانی از نیروی انسانی در حوزه دریا اظهار داشت: توسعه فناوری های دریایی در كشور یكی از اصلی ترین اهداف ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی است كه به صورت حتم منجر به رشد و پیشرفت صنایع دریایی و دیگر صنایع وابسته خواهد شد.
وی اضافه كرد: از این رو پشتیبانی از زیرساخت های انسانی مانند اساتید، پژوهشگران و دانشجویان از یكسو و از جانب دیگر پشتیبانی از صنایع فناورانه دریایی و كمك به تجاری سازی محصولات و تجهیزات دریایی در جهت شكل گیری و توسعه كسب وكارها و شركت های دانش بنیان از برنامه های این ستاد در آینده نزدیك خواهد بود.
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی تصریح كرد: توسعه و تقویت رویدادهای كارآفرینی و ایده پردازی و همینطور پشتیبانی از كسب وكارهای نوپا و شتاب دهنده ها هم موضوعات مهم دیگری است كه باید به آن توجه نماییم.
سیف با اشاره به ترویج فعالیت های آموزشی و ترویجی در جهت فرهنگ دریایی اظهار داشت: ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی بخشی از فعالیت خویش را هم معطوف به مطالعات و برنامه ریزی های راهبردی در زمینه صنایع و فناوری های دریایی خواهد نمود.
افزایش ۴ برابری شركت های دانش بنیان
وی با اشاره به افزایش تصاعدی شركت های دانش بنیان در دوره كاری این ستاد تصریح كرد: ستاد دریایی با اتخاذ سیاست ها و حمایت های مناسب برنامه ویژه ای را برای توسعه فناوری های دریایی و شكل گیری زنجیره تولید در نظر گرفته است.
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی تصریح كرد: این ستاد تاثیر قابل توجهی برافزایش تعداد شركت ها داشته است، به صورتی كه تعداد این شركت ها از ۱۲ شركت در سال ۹۳ به ۴۹ شركت تا آخر سال ۹۶ رسیده است.
سیف بابیان اینكه تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر خارجی ازجمله شاخص های مهم ارزیابی وضعیت علم و فناوری هر كشوری است، تصریح كرد: در سال های اخیر رتبه ایران در تعداد مقالات حوزه مهندسی دریا رشد قابل توجهی داشته به صورتی كه در آخرین آمار موجود جایگاه ششم دنیا و اول خاورمیانه را به خود مختص كرده است.
وی ادامه داد: رتبه ایران در این شاخص حدودا بیشترین رشد را در دنیا طی سال های اخیر تجربه كرده و خوشبختانه طبق آخرین آمار این رشد هنوز ادامه دارد.
رونمایی از ۸ محصول فناورانه دریایی
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی افزود: سال قبل در سومین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت، ۸ محصول فناورانه توسط شركت های دانش بنیان دریایی توسط معاون علمی و فناوری رئیس جمهور رونمایی گردید.
سیف بابیان اینكه پیش نویس برنامه پنج سال آینده ستاد تدوین شده و در حال نهایی شدن است، اظهار داشت: برپایه این برنامه در سال ۹۷ هم اقدامات و فعالیت های متنوع و گسترده ای در نظر گرفته شده و امیدواریم با مشاركت سازمان ها و ارگان های دریایی، آنها را تحقق بخشیم.

1397/01/11
15:04:58
5.0 / 5
4588
تگهای خبر: آینده , توسعه , دانش , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
آتی جو