ماهی سالمون تراریخته در كانادا تولید می گردد
آتی جو: محققان به كمك انتقال ژن از یك ماهی دیگر به ماهی سالمون مدت زمان رشد آن را كاهش دادند. این ماهی نخستین جانور تراریخته است كه بعنوان غذا به مصرف انسانی می رسد و مقرر است در كانادا تولید شود.
به گزارش آتی جو به نقل از مركز اطلاعات بیوتكنولوژی ایران، مجوز تولید تجاری سالمون تراریخته در سال ۲۰۱۵ توسط سازمان غذا و داروی آمریكا صادر شد. پرورش دهندگان ماهی در كانادا در حال آماده سازی برای تولید این ماهی هستند. ماهی سالمون تراریخته، نخستین جانور تراریخته ای است كه بعنوان غذا به مصرف انسانی می رسد. ماهی سالمون تراریخته مشابه انواع غیرتراریخته است. اما به كمك انتقال ژن از یك ماهی دیگر به سالمون، مدت زمان رشد آن كاهش یافته است. سازمان غذا و داروی آمریكا (FDA) در سال ۲۰۱۵ اعلام نمود ماهی سالمون تراریخته به اندازه ماهی سالمون غیر تراریخته برای مصرف انسانی ایمن و مفید است. غذای به دست آمده از ماهی سالمون تراریخته هم برای مصرف انسان و هم برای مصرف حیوانات ایمن است و طبق مطالعات انجام شده تنها تفاوت آن رشد بسیار سریع تر نسبت به انواع غیر تراریخته است. سالمون های تراریخته، اندازه ای برابر با ماهی های سالمون غیر تراریخته موجود در بازار دارند اما نسبت به آنها غذای كمتری مصرف می كنند و رشد سریع تری دارند. هم اكنون ساخت واحدهای تولیدی سالمون تراریخته در كانادا با ظرفیت سالانه ۲۵۰ تن شروع شده و شركت تولید كننده آن در نظر دارد با ارتقای مزارع آبزی پروری تولید ماهی سالمون تراریخته را به ۱۲۰۰ تن در سال برساند. با بهره برداری اولیه در سال ۲۰۱۸ تولید سالمون تراریخته در مقیاس تجاری، در اواخر ۲۰۱۹ سال عملیاتی شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب