ساخت باتری زیستی با استفاده از كاغذ

ساخت باتری زیستی با استفاده از كاغذ

آتی جو: تهران - محققان نوعی باتری زیست تخریب پذیر مبتنی بر كاغذ ساختند كه در مقایسه با باتری های موجود در بازار كارایی بالاتری دارد.


به گزارش روز پنجشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، این باتری زیستی از تركیب كاغذ و پلیمرها برای تامین توان الكتریكی بهره می برد. ساختارهای هیبریدی پلیمر و كاغذ سبك، كم هزینه و انعطاف پذیر هستند و این انعطاف پذیری یك مزیت به حساب می آید، چونكه با تا زدن و تغییر شكل دادن ساختار هیبریدی می توان میزان توان تولیدی باتری را بهبود بخشید.
پلیمرهای مورد استفاده در این باتری شامل 'poly amic acid' و 'pyromellitic dianhydride-p-phenylenediamine poly' بوده و عامل اصلی خصوصیت زیست تخریب پذیری آن محسوب می شوند.
محققان از سال ها قبل برای ساخت باتری های مبتنی بر كاغذ و زیست تخریب پذیر در تلاش بودند، اما اغلب طرح های عرضه شده قادر به تامین توان كافی نبودند، فرآیند ساخت پیچیده ای داشتند، یا اساسا در مورد زیست تخریب پذیر بودن آن ها تردید وجود داشت. اما اكنون محققان دانشگاه ایالتی نیویورك طرح جدیدی را عرضه كرده اند كه تمام این مشكلات را حل كرده است.
محققان قابلیت تخریب پذیری این باتری را در آب مورد آزمایش قرار دادند و باتری بدون نیاز به هر گونه میكروارگانیسم، شرایط خاص یا اقدام ویژه ای از سوی محققان آغاز به تجزیه كرد.
به گفته محققان فرآیند تولید این باتری زیستی بسیار ساده است و ساختار مواد مورد استفاده در آن امكان دستكاری و تولید تغییرات را بر مبنای نیازمندی ها فراهم می آورد.
گزارش كامل این تحقیقات در نشریه Advanced Sustainable Systems انتشار یافته است.
علمی (6)**9259**1584


1397/05/20
14:34:04
5.0 / 5
4571
تگهای خبر: تولید , علم , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
لینک دوستان آتی جو
آتی جو