در گپ و گفت ستاری با فعالان حوزه استارتاپ چه گذشت؟

در گپ و گفت ستاری با فعالان حوزه استارتاپ چه گذشت؟

آتی جو: مركز همایش های برج میلاد امشب پذیرای دو هزار فعال استارتاپی بود، محفلی گرم و صمیمی كه سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به عنوان سكاندار حوزه علم و فناوری ضمن حضور در آن و گوش سپردن به دغدغه های جمع حاضر، با آنان به گفت و گو نشست.


به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، سالن همایش های برج میلاد تهران عصر امروز چهارشنبه و در آستانه شب یلدا میزبان صدها نفر از فعالان حوزه كارآفرینی و نوآوری تحت عنوان'سومین دورهمی یلدای كارآفرینان' با حمایت اپراتور همراه اول بود.
برگزاری پنل تخصصی با عنوات «كارآفرین استارت آپی» و «تأمین منابع مالی سرمایه گذاران»، اهدای تندیس یلدا و معرفی مراكز نوآوری جدید همچون برنامه های ویژه این مراسم بود.
اما ستاری یكی از مهمانان پنل كارآفرینان بود، پنلی كه با حضور پنج تن از بنیان گذاران استارتاپ ها و كسب و كارهای نو شامل نازنین دانشور بنیان گذار تخفیفان، مهدی نائبی بنیانگذار الوپیك، رضا صادقیان بنیانگذار نت برگ رضا اربابیان مدیرعامل شیپور و پشوتن پورپزشك مدیرعامل بامیلو بود كه هر یك به دغدغه های موجود در حوزه استارتاپی پرداختند.
معاون علمی رییس جمهوری در این پنل با تاكید بر اینكه، مهمترین سرمایه كشورمان نیروی انسانی است اظهار داشت: نباید این قدر نگران قیمت نفت بود چراكه نفت برای اقتصاد یك سم است كه تنها رانت به دنبال دارد.
وی در ادامه اظهار نمود: هیچ كشوری با تاكید بر منابع ریرزمینی خود پیشرفت نكرده است و اگر رشد ویشرفتی هم باشد محدود و ظاهری است.
معاون علمی رییس جمهور در پاسخ به پرسش مجری برنامه در خصوص اینكه اگر قرار بود استارتاپ راه اندازی كنید در چه حوزه ای ورود می كردید، پاسخ داد: به صورت حتم كاری كه می كردم آن بود كه از ایده دیگران تقلید نمی كردم.
وی با تاكید بر این كه، بزرگترین مشكل استارت آپ های ما تقلید از شركت های موفق دیگر است، اظهار داشت: چرا ما باید ما هم اكنون شاهد این همه استارت در حوزه فروش یا حمل و نقل شهری باشیم، در حالیكه ایده های بكر زیادی وجود دارد كه تنها بایستی بومی شود.
ستاری همین طور در پاسخ به پرسشی در خصوص اینكه، اگر استارتاپ داشتید وام دولتی می گرفتید یا خیر باز اظهار نمود: البته اگر افراد از شرایط لازم برخوردار باشند حتما باید برای دریافت وام اقدام نمایند.
وی در عین حال اظهار داشت: البته استارتاپ ها باید بدانند اگر وام دریافت نمایند به خصوص در سطوح اول كار، با شكست مواجه خواهند شد.
ستاری افزود: كسب و كار نو خرد خرد راه می افتد و از زیرزمین و گاراژ و زیرپله بیرون می آید؛ استارتاپ های بزرگ كشور این تجربه را داشتند و پدیده ای نیست كه یكباره موفقیت حاصل شود.
وی با بیان اینكه، به صورت حتم در كشورهای منابع محور برخی مشكلات قانونی، مقررات و ساختاری و بروكراسی در برخورد با استارتاپ ها وجود دارد، اضافه كرد: شما امروز حرف های جدیدی می زنید و همه ما باید هزینه بدهیم.
ستاری با تاكید بر اینكه هر تغییری نیازمند هزینه است، اظهار داشت: شاید خود من هم هیچگاه تصور نمی كردم استارتاپ هایی داشته باشیم كه ارزش آن در تابلوی بورس به چندین هزار میلیارد تومان برسد.
علمی*1836*2017


1397/09/28
19:51:04
5.0 / 5
4727
تگهای خبر: استارت آپ , استارتاپ , تخصصی , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
آتی جو