چهارمین جشنواره و نمایشگاه پژوهش دركیش برگزار گردید
به گزارش آتی جو چهارمین جشنواره و نمایشگاه پژوهش و فناوری پردیس بین الملل كیش دانشگاه تهران با نگاهی پژو هشی و محوریت مشاركت سازمان ها و دیگر دانشگاه های جزیره كیش، در جهت عمق بخشیدن به پیوند دانشگاه، جامعه و صنعت، همزمان با هفته پژوهش در كیش برگزار گردید.
به گزارش آتی جو به نقل از ایرنا، این برنامه بعنوان یك رویداد علمی-دانشگاهی با حضور هیأت رئیسه پردیس، مسئولان سازمان منطقه آزادكیش، روسای پردیس های دانشگاهی كیش و مدیران آموزش و پرورش و هیات های علمی، اساتید و دانشجویان در دانشگاه بین الملل پردیس كیش دانشگاه تهران، همزمان با هفته پژوهش برگزار گردید.
چهارمین جشنواره پژوهش و فناوری در بخش های كارگاهی، دروه های آموزشی، سخنرانی و نمایشگاه دستاورد های فنی و پژوهشی با حضور گروه آموزشی پردیس كیش شامل علوم اجتماعی و رفتاری، علوم انسانی، هنرمعماری و طراحی صنعتی، فنی و مهندسی و علوم پایه برگزار و جمعه شب پایان یافت.
همچنین دانشگاه علمی كاربردی باز میهمان چهارمین دوره نمایشگاه پژوهش و فناوری دانشگاه بین الملل كیش بود و دانشجویان این دانشگاه با برگزاری غرفه های هتلداری و گردشگری، گرافیك و عكاسی، آتش نشانی، معماری در این نمایشگاه حاضر بودند.
در این جشنواره دانشجویان مخترع و پژوهشگر این دانشگاهها آخرین دستاورد ها و پژوهش های خود در زمینه فناوری و علم را در چارچوب اختراعات طرح ها و مقالات علمی به مدت چهار روز برای بازدیدكنندگان به نمایش گذاشتند.
** دكتر خلیلی عراقی مدیریت پردیس كیش در جریان بازدید از این رویداد علمی و فرهنگی اظهار داشت: پژوهش به مثابه مغز دانشگاه و عضوی حیاتی، نیازمند حمایت و توجه هر چه بیشتر است و در این راستا دو نهاد پژوهشی شامل پژوهشكده علوم دریایی با 7 گروه در سطوح مختلف و متناسب با شرایط ویژه جغرافیایی كیش و مؤسسه ای مشترك بین دانشگاه پردیس كیش و سازمان منطقه آزاد كیش در این دانشگاه احداث و تاسیس شده است.
دكتر خلیلی عراقی همین طور با بیان اینكه تا كنون 1421 دانشجو دكتری و 1153 دانشجو ارشد از این دانشگاه فارغ تحصیل شده اند، یكی شرایط فارغ التحصیلی این دانشجویان را نمایش پایان نامه با رویكرد به وظایف سازمان منطقه آزاد كیش و نیازمندی ها ی این جزیره عنوان نمود و اضافه كرد: كاربردی كردن و محتواسازی این پایان نامه ها نیاز همكاری هرچه بیشتر مسؤلان این سازمان در زمینه های مالی و اطلاعاتی و در اختیار قرار دادن داده ها و آمار های مورد نیاز است.
وی درانتها از اقدامات صورت گرفته توسط دكتر مهدیه آقا كوچكیان مدیریت پژوهشی این دانشگاه قدردانی نمود.
خلیلی عراقی همین طور بر تداوم این جشنواره تاكید و آن را فرصتی مغتنم و ثمین برای ارِائه دستاورد های پژوهشی دانست.
چهارمین دوره جشنواره و نمایشگاه پژوهش و فناوری از 27 تا 30 آذر ماه در كیش برپا شد و جمع كثیری از كیشوندان مسئولان و دانش آموزان و فعالان در بخش صنعت از این رویداد علمی بازدید نمودند.
1341 / 1339
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب