با تلاش محققان ایرانی؛

نسل پنجم شبكه تلفن همراه در مقیاس آزمایشگاهی پیاده سازی شد

نسل پنجم شبكه تلفن همراه در مقیاس آزمایشگاهی پیاده سازی شد

به گزارش آتی جو محققان ایرانی در ادامه تلاش ها برای گذار از نسل چهارم شبكه تلفن همراه موفق به پیاده سازی نسل پنجم شبكه تلفن همراه در مقیاس آزمایشگاهی شدند.



به گزارش آتی جو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ۱۰ سال از رونمایی نسل چهارم شبكه تلفن همراه می گذرد. اما امروز زمزمه ها درباره نسل پنجم است. نسلی كه گفته می شود تا سال ۲۰۲۰ رونمایی می شود.
ایران هم با تلاش جوانان نوآور و توانمند از این حركت فناورانه عقب نمانده است. به گونه ای كه پیاده سازی نسل پنجم شبكه تلفن همراه در مقیاس آزمایشگاهی درحال انجام است كه در كنار آن با تولید و بومی سازی این دانش امكان عرضه خدمات آموزشی و مشاوره ای هم بوجود آمده است.
آزاد روانشید مدیر یك واحد فناور اظهار داشت: نسل پنجم شبكه تلفن همراه با هدف كاهش وابستگی به سخت افزار كه در نسل چهارم شاهد آن هستیم و ایجاد انعطاف پذیری و پویایی بیشتر، با حركت به سمت تكنیك های مبتنی بر IT و شبكه های نرم افزار – محور، تحولی ساختاری در این عرصه بوجود آورده است.
وی عنوان كرد: نسل پنجم برپایه راهكار رایانش ابری قابلیت پیاده سازی بر بستر سخت افزاری موجود در مراكز داده را دارد. از این رو شبكه نسل پنجم بسیار قابل انعطاف و توسعه پذیر است كه این خود سبب افزایش سرعت و تعجیل در عرضه خدمات به مشتركان سرویس های مخابراتی می شود.
ایران هم همانند سایر كشورهای پیشرو حالا در عرصه پیاده سازی نسل نوین شبكه تلفن همراه قدم نهاده است. نسل پنجم شبكه تلفن همراه در دنیا هنوز بصورت تجاری راه اندازی نشده و تنها بعضی از كشورها مانند آلمان و انگلستان به صورت آزمایشی در مقیاس های كوچك و محلی آنرا راه اندازی كرده اند و به كاربران خاص بصورت محدود سرویس عرضه می دهند.
ایران را هم باید در زمره پیشگام در این حوزه دانست. رهایی از وابستگی سخت افزاری در نسل پنجم نیاز به پیمودن مسیر نسل های قبل را منتفی می كند.

1397/12/01
14:10:30
5.0 / 5
4232
تگهای خبر: توسعه , تولید , خدمات , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
آتی جو