باتری زیستی كاشت ایمپلنت پزشكی را تسهیل می كند

باتری زیستی كاشت ایمپلنت پزشكی را تسهیل می كند

آتی جو: كاشت ایمپلنت در بدن انسان ها با چالش های مهمی مواجه می باشد كه یكی از آنها تامین انرژی است. تولید باتری های زیستی این مشكل را تا حد زیادی برطرف می كنند.



به گزارش آتی جو به نقل از نیواطلس، ایمپلنت های مختلفی برای كمك به شنوایی و تداوم جریان خون در قلب طراحی و تولید شده اند. اما تغییر باتری این ایمپلنت ها یك چالش جدی است.
محققان برای غلبه بر این چالش باتری زیستی ویژه ای را ساخته اند كه شارژ مجدد آن بوسیله ارسال امواج مافوق صوت به زیر پوست صورت می گیرد.
پژوهشگران دانشگاه KAUST عربستان می گویند این باتری زیستی در واقع یك هیدروژل سازگار با بدن انسان است كه انتقال ایمن امواج مافوق صوت برای تامین برق را ممكن می كند.
از جمله تركیبات این هیدروژل می توان به پلی وینیل الكل، یك صفحه دوبعدی متشكل از كاربیدهای فلزی و نیز برخی انواع نیتریدها یا كربنیتیدها اشاره نمود.
باتری زیستی مذكور در استفاده های آزمایشی موفق بوده و با استفاده از امواج مافوق صوت قادر به تولید برق كافی برای تضمین فعالیت ایمپلنت های مختلف بوده است. مهم ترین مزیت این محصول هزینه پایین تولید و سازگاری با طیف گسترده ای از ایمپلنت ها توصیف شده است.


منبع:

1398/12/20
18:14:03
5.0 / 5
3408
تگهای خبر: انرژی , پژوهشگر , تولید , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
آتی جو