آتی جو: ویزا كارت یا به عبارتی VISA ، یك شركت آمریكایی (چند ملیتی) بوده كه با ارائه خدمات مالی و اعتباری، كارت های پرداختی را صادر می كند كه از شبكه ویزا استفاده می كنند.
ویزا کارت یا به عبارتی VISA ، یک شرکت آمریکایی (چند ملیتی) بوده که با ارائه خدمات مالی و اعتباری، کارت های پرداختی را صادر می کند که از شبکه ویزا استفاده می کنند و اغلب اوقات این خدمات پرداخت توسط ویزا کارت های اعتباری، کارت های دبیت (نقدی) یا گیفت کارت ها (کارت های هدیه) صورت می گیرد.
جالب است بدانید که خود ویزا کارهایی مانند صدور کارت، افزایش اعتبار و … را برای مشتریانش انجام نمی دهد بلکه با دادن امتیازاتی به موسسات مالی تحت برند VISA، به آن ها اجازه می دهد تا تمام نیازهای مشتریان را برطرف کنند. یکی از رقبای اصلی ویزا کارت در شبکه های پرداخت جهانی، مسترکارت است.
هر آنچه باید درباره ویزا کارت بدانید
شرکت ویزا یا ویزا کارت (به انگلیسی VISA ) یک شرکت چند ملیتی و ارائه دهنده خدمات مالی و اعتباری است که تسهیل مبادلات مالی به صورت الکترونیکی را در سراسر جهان عهده دار است.
این شرکت در ابتدا کارتهای اعتباری صادر می کرد، اما از پس آن به شعبه های خود اجازه صدور کارتهای نقدی یا دبیت، پیش پرداخت و هدیه نیز داد.
دایره پوشش و عملیاتی شرکت ویزا در تمام سطح جهان، بجز قطب جنوب است. پایگاه داده یا دیتاسنتر های این شرکت نیز به شدت در برابر بلایای طبیعی، جرم و جنایت، و تروریسم محافظت می شود و می تواند بالای 30000 معالمه به ارزش بالای 100 میلیارد را در هر ثانیه پردازش کند.
تاریخچه ویزا (VISA)
1958 سالی بود که یک شرکت خدمات مالی و بانکداری آمریکایی به نام بنک او آمریکا، پخش کارتهای پرداخت اعتباری را در کالیفرنیا استارت زد.
این کارتها نیز با مشکلات خاص خود روبرو بودند اما تست اولیه به حدی موفقیت آمیز بود که بنک آو امریکا با شایعاتی مبنی بر اجرای این طرح توسط بانکی دیگر، دست و پنجه نرم کرد. کم کم پای این کارتهای اعتباری به سان فرانسیسکو و جاهای دیگر نیز باز شد و تا اینکه در مدتی کوتاه، بیش از دو میلیون ویزا کارت در اختیار تمام ایالت های آمریکا قرار گرفت.
در نیمه ی دهه ی 1960 تا اواخر این دهه، بنک او امریکا شروع به اعطای امتیاز این سیستم به بانک های دیگر و به بانک های سایر کشور ها کرد. از سال 1970 نیز یک کمپانی مستقل به نام ان بی آی برای مدیریت و توسعه این سیستم تأسیس گردید.
همکاری پی پال و ویزا
شرکت ایبانکو برای مدیریت بین المللی و با هدف یکپارچه کردن سیستم در تمامی کشور ها تشکیل شده و به همین علت تمامی دارندگان این امتیاز را، در سال 1975 با یکدیگر متحد کرده و نام ویزا (Visa) را برای این کارتهای اعتباری انتخاب کرد.
در سال 2016 ویزا همکاری خود را با پی پال (یک کمپانی آمریکایی دیگر که فعالیت آن در زمینه تجارت الکترونیکی و سامانه انتقال وجه الکترونیکی است) اعلام نمود. با اعلام این همکاری بین این دو شرکت، مشتریان پی پال می توانند علاوه بر پرداخت الکترونیک، از فروشگاه فیزیکی نیز خرید کنند و مشتریان ویزا کارت نیز در هنگام استفاده از خدمات پی پال کارمزدهای کمتری پرداخت می کنند.
ویزا کارت و شبکه های پرداخت
ویزا کارت یک شبکه پردازش مالی بزرگ است و کارتهای آن در بیش از 200 کشور و سرزمین در سراسر جهان توسط بیزنس های مختلف پذیرفته می شود. سایر شرکت های پردازش پرداخت که در رقابت با VISA هستند عبارتند از مسترکارت ، امریکن اکسپرس و دیسکاور.
هر صادرکننده ویزا کارت، شرایط و ضوابط خاص خود را برای کارتهای ویزایی که ارائه می دهد، تعیین می کند. VISA از طریق طیف وسیعی از مشارکت های موسسات مالی در دسترس مشتریان و افراد تجاری قرار می گیرد.
زیر پوست خدمات ارائه شده توسط VISA
توافق نامه های خدمات شامل هزینه های معاملات بانکی و هزینه های شبکه ویزاکارت هستند. VISA همچنین از طریق انواع مختلف قراردادهای خدماتی با تجار همکاری می کند. مرچنت هایی که ویزا را می پذیرند، مبلغ کمی از پرداخت را برای هر تراکنش مشتری به عنوان بخشی از هزینه خدمات پردازش شبکه ای که شرکت ارائه می دهد، به VISA پرداخت می کنند.
هر کارت ویزا برای اجرای معاملات به شبکه پردازش پرداخت VISA متکی است. کلیه کارت ها یک شماره 16 رقمی منحصر به فرد که در قسمت جلویی چاپ یا نقش برجسته می گیرند، به همراه یک میکروچیپ در اختیار دارند که از دارنده کارت در مقابل کلاهبرداری کارت محافظت می کنند. یک نوار مغناطیسی در پشت و یک حاشیه برای امضای دارنده کارت وجود دارد.
خرید ویزا کارت به چه صورت است؟ مراحل و مدارک مورد نیاز برای خرید ویزاکارت
خرید ویزاکارت مزایای بیشماری دارد. حتما تا به حال اسم ویزاکارت و مزایای آن به گوشتان خورده است ولی آیا میدانید چطور میتوانید یک ویزاکارت بگیرید؟
کارتهایی که توسط بانکهای ایران صادر میشوند فقط در داخل کشور قابل استفاده هستند. بنابراین، برای خرید از سایتهای خارجی، پرداختهای آنلاین و سفرهای خارجی به کارتی نیاز دارید که به شبکه بانکی جهانی متصل باشد.
مسترکارت و ویزاکارت پرکاربردترین کارتهای اعتباری در سراسر دنیا هستند که بیشترین حجم تراکنشهای مالی را به خود اختصاص دادهاند.
ویزاکارت فیزیکی که برای ایرانیان صادر میشود از نوع دبیت یا پری پید است. این کارتها شامل انواع مختلف از جمله کلاسیک، تراول، الکترون و موارد دیگر هستند.
کارتهای ویزا از لحاظ بعضی از امتیازها و ویژگیها کمی متفاوت هستند.
با وجود این، با هر نوع ویزاکارت دبیت یا پری پید میتوانید از دستگاههای خودپرداز سراسر دنیا پول نقد بگیرید، برای پرداخت از دستگاه POS استفاده کنید، از سایتهای خارجی خرید کنید، هتل رزرو کنید و از خدمات اینترنت بانک بهرهمند شوید.
علاوه بر ویزاکارت فیزیکی، امکان دریافت کارت مجازی نیز برای ایرانیان فراهم شده است. ویزاکارت مجازی در حقیقت اطلاعاتی است که خرید و تراکنشهای آنلاین را امکانپذیر میکند.
اگر قصد دارید یک ویزاکارت بگیرید، با سوکیت همراه باشید تا با مراحل دریافت و مدارک مورد نیاز آشنا شوید.
مدارک مورد نیاز برای خرید ویزاکارت
خرید ویزاکارت در ایران از طریق شرکتهای واسطه امکانپذیر شده است که از لحاظ شرایط درخواست و مدت زمان صدور ویزاکارت با یکدیگر متفاوت هستند. انواع ویزا کارت ( ویزا کارت کلاسیک ، ویزا کارت گلد ، ویزا کارت پلاتینیوم )
با وجود این، همان طور که برای باز کردن حساب و دریافت کارت بانکی در ایران باید مدارک لازم را ارائه کنید، دریافت ویزاکارت نیز به مدارک خاصی نیاز دارد که عبارتند از:
-
عکس صفحه اول پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
-
عکس کارت ملی
-
چند قطعه عکس
-
عکس کارت بانکی
مراحل دریافت ویزاکارت
در حال حاضر، دو راه برای گرفتن ویزاکارت وجود دارد.
در روش اول، میتوانید با مراجعه به یکی از شعبههای بانکهای خصوصی برای گرفتن ویزاکارت اقدام کنید.
شرایط اخذ ویزاکارت از طریق بانکهای خصوصی دشوار است و به مبلغ بالایی به عنوان وثیقه نیاز دارد. علاوه بر این، روند واریز کردن ارز به حساب ویزاکارت حداقل یک ماه طول میکشد.
در روش دوم، میتوانید از طریق یک شرکت واسطه به صورت اینترنتی ویزاکارت مورد نظر خود را با موجودی دلخواه دریافت کنید. به این منظور:
-
به وبسایت شرکت خدمات مالی مراجعه کنید و شرایط و مدارک مورد نیاز را مورد بررسی قرار دهید.
-
با توجه به نیازهای خود، نوع ویزاکارتی را که میخواهید انتخاب کنید.
-
درخواست صدور و فرمهای لازم را تکمیل کنید.
-
مدارک لازم را ارسال کنید.
-
هزینه خدمات و مبلغ موردنظر برای شارژ کردن کارت را پرداخت کنید.
صدور کارت مجازی هزینه پایینتری نسبت به کارتهای فیزیکی دارد و در بیشتر موارد سریعتر انجام میشود. در مقابل، ویزاکارتهای فیزیکی مزایای بیشتری فراهم میکنند و کاربرد گستردهتری دارند.
بنابراین، برای خرید ویزاکارت مناسب باید به این مساله دقت کنید که قرار است از این کارت برای چه کاری استفاده کنید.
ویزا کارت فیزیکی و مجازی چه کاربرد و چه تفاوتی دارند؟
ویزا کارت فیزیکی و مجازی چه تفاوتی دارند؟ این سوال کسانی است که با سایتهای خارجی سر و کار دارند یا دنبال روشی برای خرید از این سایتها میگردند. افراد اغلب نمیدانند از بین انواع کارتهای اعتباری یا گیفت کارتهای مجازی کدام یک را انتخاب کنند.
این مشکل زمانی شکل واقعی به خود میگیرد که کاربر از تفاوتهای بین این کارتها یا قابلیتهایی که دارند، اطلاعی نداشته باشد. بنابراین در این مطلب قصد داریم ویزاکارت فیزیکی و مجازی را با یکدیگر مقایسه کنیم. پس تا انتها با سوکیت باشید.
ویزا کارت مجازی چیست؟
اجازه دهید ابتدا ویزا کارت مجازی را تعریف کنیم. این کارت نوعی کارت اعتباری است که ماهیت فیزیکی ندارد و تنها برای استفاده در محیط آنلاین به کار گرفته میشود.
ویزاکارتهای مجازی انواع گوناگون با موجودیهای متفاوت دارند. در حقیقت بسیاری از سایتهای خارجی به کمک گیفت کارتها فروش خود را افزایش میدهند و صادرکننده این کارتها نیز بانکها، موسسات مالی و حتی بعضی کسبوکارهای آنلاین هستند.
کردیت کارت ویزا یا مستر چیست؟
بهطور کلی به یک کارت اعتباری فیزیکی کردیت کارت میگویند. این کارتها نیز انواع گوناگونی دارند و به کمک آنها میتوانید برای هر نوع خرید آنلاین یا حضوری اقدام کنید.
بانک مستر کارت و ویزا کارت فیزیکی را صادر میکند و بخواهیم بهتر موضوع را توضیح دهیم این دو کارت در واقع دو شبکه مالی به شمار میروند نه بانک یا یک نوع کارت اعتباری.
ویزا کارت مجازی و فیزیکی چه شباهتی دارند؟
کارتهای اعتباری در دو دسته مختلف مجازی و فیزیکی قرار میگیرند و با توجه به شبکه صادرکننده این کارتها، کاربردهای گوناگونی خواهند داشت. کاربر برای هر نوع خرید آنلاین از هر دو دسته کارتهای فیزیکی و مجازی میتواند استفاده کند.
حالا اجازه دهید به بخش مهم ماجرا یعنی تفاوت این دو رسیدگی کنیم.
ویزا کارت مجازی و فیزیکی چه تفاوتی دارند؟
پیش از این درباره تفاوت دبیت کارت، کردیت کارت و پری پید کارت توضیحاتی دادیم. اکنون بهتر است طی یک تعریف کوتاه، با تفاوت ویزاکارت فیزیکی و مجازی آشنا شوید. اولین تفاوت مهمی که به چشم میآید مساله حساب بانکی است. مستر کارت یا ویزا کارت فیزیکی در ارتباط با یک حساب بانکی قرار دارند، اما کارتهای مجازی را بدون این که به حساب ارزی متصل شوند، میتوان تهیه کرد.
خرید ویزا کارت فیزیکی
نکته قابل توجهی که در رابطه با این کارتها در ایران وجود دارد، شرایط دریافت آنها است. اگر بخواهید ویزا کارت فیزیکی را در ایران داشته باشید، باید به خارج از کشور بروید.
از طرف دیگر، به علت تحریمها امکان افتتاح حساب ارزی در کشورمان وجود ندارد. همچنین نباید فراموش کنید که بهطور کلی کارتهای متصل به حساب بانکی، کارت اعتباری یا کریدت کارت نام دارند که فیزیکی است و قابلیتهای مشخصی دارد.
خرید گیفت کارت
بهترین مزیت گیفت کارتها بینیاز بودن به باز کردن یک حساب بینالمللی است و همانطور که اشاره کردیم بانک این نوع کارتها را صادر نمیکند.
استفاده از ویزا کارت مجازی برای پرداخت
ویژگی اصلی یک ویزا کارت مجازی استفاده از آن برای خرید آنلاین است. شبکه ویزاکارت در سراسر جهان اعتبار و قابلیت پذیرش بالایی دارد، بنابراین اکثر سایتها پرداخت با ویزاکارت مجازی یا گیفت کارت را میپذیرند.
البته باید دقت کنید کارتهای مجازی ممکن است در دو نوع ویزا یا مستر قرار نگیرند. بخواهی مثال بزنیم با خرید گیفت کارت آمازون تنها از این فروشگاه بزرگ اینترنتی میتوانید خرید کنید.
همچنین باید دقت کنید غول دنیای تجارت الکترونیکی تنها سایتی به شمار نمیرود که با هدف بالا بردن سطح فروش محصولات خود از کارت مجازی استفاده میکند.
استفاده از ویزاکارت فیزیکی برای پرداخت
ویزاکارتهای مجازی این اجازه را به شما میدهند که نگرانی خرید از هیچ سایتی را نداشته باشید. همچنین بعضی سایتها تنها اجازه خرید با ویزاکارت فیزیکی را میدهند و از انواع مجازی نمیتوانید استفاده کنید.
تهیه ویزا کارت فیزیکی مانند مهر تاییدی است که برای خرید هیچوقت مشکلی نخواهید داشت. به کمک این کارتها میتوانید کارهایی مانند رزرو هتل در سایتهای خارجی یا تایید اکانت فریلنسر خود را انجام دهید.
در کنار آن اگر به یک کشور خارجی نیز سفر کنید، میتوانید با این کارت از عابربانک پول برداشت کنید یا با پوز پرداخت مورد نظر خود را انجام دهید.