رئیس هیات عامل صندوق نوآوری خبرداد:

نحوه برخورد با شركتهای دانش بنیان بدهكار

نحوه برخورد با شركتهای دانش بنیان بدهكار

به گزارش آتی جو رئیس هیات عامل صندوق نوآوری با اشاره به اینکه تابحال تعداد معدودی از دانش بیان ها معوقه داشته اند، اظهار داشت: اگر شرکتی تصمیم به عدم بازپرداخت داشته باشد از طریق قانونی وارد می شویم.



دکتر علی وحدت در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه صندوق پژوهش و فناوری یک نهاد مالی حوزه علم و فناوری به حساب می آید، بیان نمود: فعالیتهای اصلی صندوق ها مشمول انواع تسهیلات (وام)، ضمانت نامه، سرمایه گذاری خطرپذیر و عاملیت (کارگزاری) برای طرح های پژوهشی، فناوری، نوآوری، شرکت دانش بنیان و خلاق و تجاری سازی نتایج پژوهشها می شود.
رئیس هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: تابحال صندوق مبادرت به عرضه تسهیلات، اعطای خط اعتباری و عاملیت مجاز سرمایه گذاری به صندوق های پژوهش و فناوری کرده است.
وی در مورد شرکتهای دانش بنیانی که از صندوق نوآوری و شکوفایی هرگونه تسهیلاتی را دریافت می کنند اما در بازپرداخت آن گرفتار مشکل می شوند، اظهار داشت: تعداد شرکتهایی که در بازپرداختی تسهیلات دریافت شده از صندوق نوآوری معوقه داشته اند خیلی کم هستند.
رئیس هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه تصریح کرد: تابحال کمتر از یک درصد شرکتهای دانش بنیان معوقه داشته اند و در اصل شرکتهای دانش بنیان خوش حساب هستند.
وحدت با اشاره به اینکه اگر شرکتی معوقه داشته باشد، ابتدا با بررسی علل عدم بازپرداخت به آنها مهلت می دهیم، اظهار داشت: اما اگر شرکتی تصمیم به عدم بازپرداخت وام صندوق داشته باشد و بدهی خویش را پرداخت نکند از طریق قانونی وارد می شویم.
وی با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی پیش از عرضه تسهیلات، شرکتها را ارزیابی می نماید و سپس وام به آنها اختصاص می دهد، اظهار داشت: اما پس از پرداخت وام هم یک ارزیابی پسینی از شرکت حتما داریم؛ طبق ارزیابی پسینی که از شرکت پس از دریافت تسهیلات در دست داریم وکیلی برای بازپرداخت معوقه ها در نظر می گیریم.


منبع:

1400/04/11
15:37:52
5.0 / 5
926
تگهای خبر: دانش , شركت , علم , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
آتی جو