تولید صنعتی آنزیم های غذایی دانش بنیانی می ‎شود

تولید صنعتی آنزیم های غذایی دانش بنیانی می ‎شود

به گزارش آتی جو تولید انواع آنزیم های کاربردی در صنعت غذای کشور بوسیله ی یک شرکت دانش بنیان بومی سازی می شود.



به گزارش آتی جو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بر مبنای آمارهای انتشار یافته حدود ۳ میلیون دلار میزان واردات آنزیم های صنعت آرد و نان است. این عدد با بومی سازی محصولات قابل جبران و بازگشت به کشور است. هم اکنون هم با تلاش یک شرکت دانش بنیان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید این آنزیم ها بومی سازی می‎شود.
این شرکت، برای توسعه سویه مولد آنزیم آرد و نان و همینطور دست یابی به فناوری فرمولاسیون اختصاصی آنزیم های خود بر مبنای کیفیت گندم و آرد در کشور از دانش و فناوری موجود در دانشگاه های کشور بهره برده است.
آنزیم های صنعت غذا با هدف «افزایش کیفیت محصولات آردی، کاهش دور ریز نان»، «جایگزینی مواد شیمیایی و سرطانزا در این محصولات» و «افزایش سلامت مصرف کننده و کاهش خروج ارز برای واردات آنزیم» ساخته شده است.
این شرکت در تلاش است تا نسل های جدیدی از آنزیم های این صنعت را تولید نماید تا با بهینه کردن مصرف آنزیم ها شاهد چند عملکرد متفاوت این مواد باشیم.


منبع:

1400/04/23
19:18:02
5.0 / 5
1279
تگهای خبر: توسعه , تولید , دانش , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
آتی جو