بدون دستكاری ژنتیكی ؛

توسعه ناگت ماهی در آزمایشگاه

توسعه ناگت ماهی در آزمایشگاه

آتی جو: دو شرکت قرارداد همکاری امضا کرده اند تا ناگت ماهی تولید کنند که از سلول های کشت شده این حیوان در آزمایشگاه ایجاد می شود.


به گزارش آتی جو به نقل از دیلی میل، به زودی ناگت ماهی تولید شده در آزمایشگاه وارد سوپرمارکت ها می شود. در همین راستا شرکت «بردز آی» (Birds Eye) تصمیم دارد این غذای دریایی را به شکل سلول های آزمایشگاهی کشت کند. شرکت مذکور برای توسعه غذاهای دریایی بجای صید از دریا با همکاری کمپانی آمریکایی «بلونالو» از سلول های آزمایشگاهی استفاده می نماید. در حقیقت این طرح به «نومد فودز»، متعلق به شرکت مادر «بردز آی» است که تصمیم دارد مواد غذایی دریایی آزمایشگاهی را بطور تجاری عرضه نماید تا از تقاضای بیش از پیش برای مواد غذایی و حفاظت از محیط زیست پشتیبانی کند. بردز آی و بلونالو طی پروژه همکاری خود تحقیقاتی درباب بازار و چشم انداز مشتری انجام می دهند تا مشخص شود در چه مواردی به اجازه از رگولاتورها نیاز است و همزمان درباره کسب وکارها و محصولات جدید برای بازارهای اروپایی بررسی هایی انجام دهند. پروسه توسعه یافته در شرکت کالیفرنیایی بلونالو شامل ایزوله سازی سلول های زنده ماهی از ماهیچه، چربی و بافت های متصل کننده بدن حیوان است. در مرحله بعد مواد مغذی به سلول ها افزوده می شود و آنها تحت مراقبت قرار می گیرند تا تکثیر شوند. سپس سلول ها با کمک ذراتی که بطور معمول در صنعت مواد غذایی به کار می روند، به شکل مواد غذایی دریایی در می آیند. در این پروسه هیچ دستکاری ژنتیکی صورت نمی گیرد. بلونالو اکنون مشغول توسعه چند محصول دریایی است که بطور مستقیم از سلول های دریایی ساخته می شوند. این شرکت برای تولید محصولات روی گونه هایی از ماهی تمرکز می کند که بطور معمول وارداتی هستند، پرورش آنها پروسه دشواری است، ماهی هایی که صید آنها فراتر از حد معمول است یا بطور معمول در بدن آنها آلاینده های محیطی بیشتری وجود دارد. این شرکت قبل از نومد فود با شرکت هایی در کره جنوبی، ژاپن و تایلند نیز قرارداد همکاری امضا نموده است.


منبع:

1400/06/25
14:44:02
5.0 / 5
712
تگهای خبر: آمریكا , تحقیقات , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
آتی جو