توسط محققان كشور محقق شد؛

طراحی بیوسنسوری برای تشخیص آنتی بیوتیك در صنعت غذایی

طراحی بیوسنسوری برای تشخیص آنتی بیوتیك در صنعت غذایی

آتی جو: پژوهشگران موفق به طراحی بیوسنسوری بر پایه كریستال مایع برای تشخیص تتراسایكلین (آنتی بیوتیك ها) در صنعت غذا شدند.



به گزارش آتی جو به نقل از مهر، دكتر اسماء وردیان مجری طرح پژوهشی «طراحی بیوسنسور برپایه كریستال مایع برای تشخیص تتراسایكلین» اظهار داشت: مصرف بی رویه آنتی بیوتیك ها در تولید محصولات دامی و به طبع باقیمانده این مواد در این محصولات می تواند منجر به مقاومت آنتی‏ بیوتیكی، واكنش های آلرژیك، لطمه كبدی و دندانی در انسان شود كه علاوه بر آن این مواد بدلیل تخریب باكتری های مفید سبب كاهش كیفیت و مقدار محصولات تخمیری نیز می شود.
عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی افزود: با عنایت به تحریم های اقتصادی و وقتگیر بودن روش های سنجش دستگاهی، معرفی بیوسنسوری جدید و بومی جهت سنجش باقیمانده آنتی بیوتیك ها در محصولات غذایی در اولویت های اجرایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی قرار گرفت.
وی اظهار داشت: تشخیص سه گروه آنتی بیوتیك شامل بتالاكتام ها، تتراسایكلین ها و سولفانامیدها در شیر از اهمیت بالایی برخوردارست كه برای نخستین بار در ایران بوسیله طراحی بیوسنسوری بر پایه كریستال مایع در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ممكن شده است.
وی افزود: كاربرد تكنولوژی كریستال مایع و آپتامرها بعنوان آنتی بادی های سنتزی در طراحی بیوسنسورها در جهان برای تشخیص های بسیار حساس مورد استفاده قرار می گیرند و نمونه تهیه شده در این موسسه دارای مزیت حساسیت بالا، سادگی عمل و قابلیت حمل آسان می باشد.


منبع:

1398/09/25
20:27:50
5.0 / 5
4243
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , دستگاه , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
آتی جو