ستاری تاكید كرد؛

اهمیت ایجاد تناسب میان بودجه ها و مأموریت های بنیاد ملی نخبگان

اهمیت ایجاد تناسب میان بودجه ها و مأموریت های بنیاد ملی نخبگان

به گزارش آتی جو رئیس بنیاد ملی نخبگان به اهمیت ایجاد تناسب میان بودجه ها و مأموریت های بنیاد ملی نخبگان تاکید نمود.



به گزارش آتی جو به نقل از بنیاد ملی نخبگان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری در نشست هم اندیشی رئیس و مسؤلان بنیاد ملی نخبگان با رئیس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی که در محل بنیاد نخبگان برگزار شد، با تاکید بر لزوم گسترش دامنه حمایتی از استعدادهای برتر و نخبگان و ضرورت افزایش همکاری و همراهی مجلس شورای اسلامی با بنیاد ملی نخبگان، اظهار داشت: با عنایت به ظرفیت های خیلی خوب نیروی انسانی مستعد، نخبگان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری، افزایش ظرفیت های حمایتی بنیاد ملی نخبگان به کمک مجلس شورای اسلامی، می تواند زمینه ساز شکوفایی استعدادهای برتر، جذب و ماندگاری نخبگان و اشتغال دانش بنیان و خلاق باشد.
اهمیت ایجاد تناسب میان بودجه ها و مأموریت های بنیاد ملی نخبگان
رئیس بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر لزوم توسعه سیطره و دامنه اثرگذاری و بستر حمایتی بنیاد، افزود: باید سیاست های نخبگانی روزآمد شود و متناسب با نیاز جامعه و ظرفیت های نخبگانی برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.
وی ضمن اشاره به اهمیت ایجاد تناسب میان بودجه ها و مأموریت های بنیاد ملی نخبگان به کمک مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: بودجه فعلی بنیاد با عنایت به اهمیت بالای نخبگان و استعدادهای برتر، متناسب با مأموریت ها و ظرفیت های این حوزه نبوده و برای پوشش بخشی از ظرفیت های نخبگانی کشور، لازم است تا سهم درخور توجهی به بنیاد اختصاص یابد. به صورت میانگین سالانه ۴هزار استعداد برتر زیر پوشش حمایت های بنیاد قرار می گیرند در حالیکه ظرفیت نخبگانی و نیروی انسانی دانش آموخته و مستعد کشور بسیار بیش از این میزان است.
افزایش دایره و گستره نخبگانی
ستاری با اشاره به اینکه مطابق با رویکرد سند استراتژیک کشور در امور نخبگان، باید در حوزه نخبگان از «عالی محدود به سمت خوب گسترده» حرکت نماییم، اضافه کرد: با عنایت به ظرفیت نیروی انسانی، ضروریست که بنیاد در جهت توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر کشور، ضمن افزایش دایره و گستره نخبگانی در سایر حوزه ها چون مدیریت، کارآفرینی، صنعتی، فناور و... نسبت به شناسایی تعداد بیشتری از مستعدان برتر اقدام نماید و بدینگونه بتواند دست کم ۳-۲ درصد جامعه دانشگاهی کشور را زیر پوشش تسهیلات توانمندسازی خود قرار دهد که البته تحقق این مهم در گرو افزایش منابع بنیاد ملی نخبگان است و لازم است این امر با همراهی دستگاه قانون گذار و حمایت بیشتر از پیش دولت از بنیاد رنگ عمل به خود بگیرد.


منبع:

1401/05/12
21:50:25
5.0 / 5
223
تگهای خبر: آموزش , تحقیقات , توسعه , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
آتی جو