تأثیر تزریق واکسن آنفلوآنزا در کودکان در جلوگیری از یک عفونت مهم

تأثیر تزریق واکسن آنفلوآنزا در کودکان در جلوگیری از یک عفونت مهم

به گزارش آتی جو، بر مبنای تحقیقات آژانس امنیت سلامت انگلستان(UKHSA) تزریق واکسن آنفلوآنزا در دوران کودکی امکان دارد خطر مبتلا شدن افراد به عفونت های استرپتوکوک A را کم کند.


به گزارش آتی جو به نقل از ایسنا و به نقل از اسکای، این واکسن که به صورت اسپری بینی تزریق می شود، هر ساله به کودکان پیش دبستانی و دبستانی تزریق می شود. به تازگی محققان در یک مطالعه جدید نتایج میزان مبتلا شدن به استرپتوکوک A را در مناطقی که به همه کودکان خردسال واکسن تزریق می شد و سایر مناطقی که چند سال یک مرتبه به صورت تدریجی به کودکان واکسن تزریق می شد، مقایسه کردند.
نتایج نشان داد که مابین سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۷ میزان مبتلا شدن به استرپتوکوک A در مناطقی که واکسن به صورت گسترده استفاده می شد، در کودکان بین دو تا چهار سال، ۷۳.۵ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر و در مناطق دیگر ۹۳ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر متفاوت بود. این تفاوت در کودکان پنج تا ۱۰ ساله کمتر مشخص بود و میزان مبتلا شدن به استرپتوک A در مناطق با تزریق گسترده واکسن این رقم ۵۷.۸ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر و در مکانهای دیگر ۵۰.۳ در هر ۱۰۰ هزار نفر بود.
با این وجود، هیچ تفاوتی در تب مخملک یا عفونت تهاجمی جدی استرپتوکوک گروه A وجود نداشت. مخملک یا گُل اَفشان(نام قدیم) یک بیماری عفونی و مسری است که در دوره کودکی(بین سه تا هفت سالگی) (سن کودکستانی) و در فصول سرد بیشتر دیده می شود. عامل این بیماری استرپتوکوک بتا همولیتیک A می باشد.
دکتر "جیمی لوپز برنال"(Jamie Lopez Bernal) اپیدمیولوژیست آژانس امنیت سلامت انگلستان اظهار داشت: یافته های ما نشان داده است که برنامه واکسن اسپری بینی که محافظت بسیار خوبی در مقابل آنفلوآنزا عرضه می دهد، امکان دارد به کاهش نرخ عفونت های استرپتوکوک A در بین کودکان کمک نماید. کودکان که آنفلوآنزا می گیرند بیشتر در معرض خطر عفونت های بعدی همچون استرپتوکوک گروه A هستند، ازاین رو این یافته ها علل بیشتری را برای والدین کودکان حائز شرایط عرضه می دهد تا آنها را برای واکسن آنفلوآنزا معرفی کنند.
وی ادامه داد: این امر بخصوص در این زمان که ما شاهد نرخ بالای غیرعادی عفونت استرپتوکوک گروه A در بین این جمعیت هستیم، خیلی مهم است. این محقق آژانس امنیت سلامت انگلستان(UKHSA) اظهار داشت: هنوز دیر نیست که کودکان واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند. والدین کودکان پیش دبستانی باید با پزشک عمومی خود قرار ملاقات بگذارند. کسانی که فرزندان بزرگتر دارند هم باید با مدرسه آنها تماس بگیرند.




منبع:

1401/09/29
14:12:18
5.0 / 5
469
تگهای خبر: امنیت , تحقیقات , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
آتی جو