رئیس دانشگاه امیركبیر: دردنیای پژوهش امروز كار فردی مهم نیست

رئیس دانشگاه امیركبیر: دردنیای پژوهش امروز كار فردی مهم نیست

آتی جو: تهران- رئیس دانشگاه امیركبیر با اشاره به اهمیت توسعه فعالیت های پژوهشی گروهی اظهار داشت: در دنیای پژوهش امروز كار فردی مهم نیست.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر احمد معتمدی در آیین افتتاحیه هفتمین دوره مسابقات بین المللی رباتیك امیركبیر با اشاره به اهمیت برگزاری مسابقات بین المللی رباتیك امیركبیر اظهار داشت: این مسابقات هر سال با رشد كمی و كیفی برگزار می گردد.
وی با تاكید بر پیشرفت در حوزه های نظری ادامه داد: برنامه سه ساله راهبردی دانشگاه را برای تبدیل شدن به 100 دانشگاه برترجهان تدوین كرده ایم و تا 8 سال آینده باید به اهداف برنامه برسیم.
دكترمعتمدی اضافه كرد: یكی از شاخص های مهم تعداد مقالات علمی است كه تولید بالایی داشته و در سال قبل متوسط مقالات نسبت به اساتید به 3.96 درصد رسیده در صورتی كه بر مبنای برنامه باید 2.86 می بوده است.
وی تصریح كرد: همینطور تعداد استناد به 20.6 درصد افزایش یافته كه بر مبنای برنامه باید 18 درصد می بود و با عنایت به این آمار از برنامه جلوتر هستیم.
رئیس دانشگاه امیركبیر اظهار داشت: ازنظرعملی هم موفقیت هایی داشته ایم اما نیاز به فعالیت بیشتراست، برای این منظور در برنامه های آموزشی 16 دانشكده دانشگاه تجدید نظر كرده و جنبه های عملی و كاربردی را در برنامه ها افزایش دادیم تا دانشجویان در مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری بتوانند مهارت های لازم را برای ورود به بازار كار داشته باشند.
وی خاطرنشان كرد: همینطور در مقاطع كارشناسی ارشد سعی كردیم پروژه ها به نیاز صنایع نزدیك تر باشد؛ در نتیجه تعداد قراردادهای دانشگاه افزایش یافته و به 3 برابر رسیده است كه به آشنایی بیشتر دانشجویان مقاطع تحصیلات تكمیلی با بازار كار كمك می نماید.
دكتر معتمدی با تاكید بر اهمیت بحث نوآوری ها هم اظهار داشت: 31 درصد پتنت های بین المللی كه در كانون پتنت های ایران ثبت شده متعلق به دانشگاه امیركبیر است.
وی با اشاره به اهمیت توسعه دانشگاه های نسل سوم تصریح كرد: این دانشگاه ها در كنار توسعه علم باید به سمت مسایل كاربردی بروند و در عرصه اقتصادی نقش بالاتر ایفا كرده و نقش فعال تری در حوزه تولید ثروت داشته باشند.
رئیس دانشگاه امیركبیر تصریح كرد: مسابقات بین المللی رباتیك هم در رسیدن به دانشگاه نسل سوم كمك می كند؛ زیرا دانشجو كارگروهی و پژوهش را همزمان یاد می گیرد. بخصوص كه امروز كار فردی در حوزه پژوهش مهم نیست و در كنارش كار مهندسی و تیمی باید افزایش یابد.
به گزارش آتی جو به نقل از ایرنا كمیته ملی رباتیك جمهوری اسلامی ایران (فیرا) و دانشگاه صنعتی امیركبیر با هدف ایفای نقش موثر در توسعه صنعت ساخت و توسعه ربات ها هفتمین دوره مسابقات بین المللی رباتیك دانشگاه صنعتی امیركبیر (فیراكاپ آزاد ایران) را با همكاری فدراسیون جهانی رباتیك فیرا (FIRA) از برگزار می نماید.
این مسابقات با عنوان فیراكاپ آزاد ایران (AUTCup 2018) در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی میزبان علاقمندان است و از میان 10 رشته مسابقات رباتیك، 6 لیگ مربوط به بخش دانش آموزی، 4 لیگ برای مسابقات بخش دانشجویی است و تمام شاخه های رباتیك، اتوماسیون و هوش مصنوعی را در بر می گیرد.
مسابقات فیراكاپ آزاد ایران مرحله انتخابی مسابقات جهانی رباتیك فیرا 2018 بوده و تمام علاقمندان به حضور در این رقابت مهم بین المللی باید در مسابقات فیراكاپ آزاد ایران حضور داشته باشند.
هدف این جشنواره به كارگیری ربات ها در صنعت و جامعه است و در این دوره از مسابقات تلاش شده به مباحث مهمی از خلاقیت، نوآوری و فناوری در حوزه رباتیك و هوش مصنوعی در سنین مختلف پرداخته شود.
مسابقات جهانی رباتیك فیرا (FIRA) همه ساله در یكی از كشورهای جهان و به همت فدراسیون جهانی رباتیك فیرا برگزار می­ شود و عرصه ­ای برای به چالش كشیدن نسل جوان و محققان در زمینه ربات های متحرك خودمختار است.
فدارسیون جهانی رباتیك فیرا در چهار بخش اصلی و با رویكرد كاربردی و صنعتی ربات­ ها فعالیت می كند. برگزاری كنفرانس بین المللی رباتیك و هوش مصنوعی همه ساله همزمان با برگزاری این رویداد مهم جهانی، نشان از نگاه ویژه این فدارسیون به مباحث مهم علمی و كاربردی است.
علمی**9157**1440


1396/12/13
17:16:20
5.0 / 5
4524
تگهای خبر: بین المللی , توسعه , دانش , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
لینک دوستان آتی جو
آتی جو