درخشش شركت های دانش بنیان

اراك رتبه سوم تولید دمنوش پروبیوتیك جهان را دارد

اراك رتبه سوم تولید دمنوش پروبیوتیك جهان را دارد

آتی جو: اراك - مدیرعامل شركت دانش بنیان پیشگام كاوش سلامت سبز استان مركزی اظهار داشت: این شركت دانش بنیان رتبه سوم تولید دمنوش گیاهی پروبیوتیك با عنوان تجاری ؛قاشق سینرژیك؛ را پس از آمریكا و كره جنوبی به خود مختص كرده است.


حامد فراهانی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اضافه كرد: دمنوش گیاهی پروبیوتیك محصولی متشكل از گیاهان سلامت بخش و حاوی باكتری های مفید است.
وی اظهار نمود: فناوری تولید این محصول به واسطه طب سنتی چین پایه گذاری شده و بعد از سال ها مطالعه، گروه علمی شركت پیشگام كاوش سلامت سبز در پارك علمی و فناوری اراك موفق به بومی سازی این محصول با شاخص های طب بوعلی سینا شده است.
مدیرعامل شركت پیشگام كاوش سلامت سبز استان مركزی اظهار داشت: عامل خیلی از بیماری های مزمن بخصوص مشكلات گوارشی به علت ضعف در سیستم دفاعی بدن است و تركیب مفید پروبیوتیك ها بعنوان سد دفاعی كارساز در این زمینه عمل می كند.
فراهانی اضافه كرد: تركیبات گیاهی این دمنوش سازگار زیستی و قابل تجزیه است و در آن از شیرین كننده های طبیعی و بی ضرر استفاده شده است.
مدیرعامل شركت پیشگام كاوش سلامت سبز در پارك علم و فناوری استان مركزی، تولید طروات، نشاط، بالابردن سطح انرژی بدن، بهبود سوخت و ساز بدن، افزایش چربی سوزی، بالابردن ایمنی بدن، كاهش خطر بیماری های مزمن نظیر چربی خون، قند خون، سكته های قلبی، مغزی و سرطان ها، پاكسازی روده ها، بهبود مشكلات گوارش كودكان، یبوست، سندرم روده تحرك پذیر، درد پیش از قاعدگی، سرشار از آنتی اكسیدان، جلوگیری از اكسید شدن بدن، پیری زود رس، جذب بهتر مكمل ها و ویتامین هارا از مزایای این محصول عنوان نمود.
فراهانی اظهار داشت: عمده تركیبات این دمنوش گیاهی شامل نعنا فلفلی، آویشن شیرازی، زیره سبز، زنیان، بادرنجبویه، و باكتری های مقاوم به حرارت شامل CFU در هر گرم است.
وی اظهار نمود: برای دستیابی به این محصول تابحال 300 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده كه یك میلیارد و 500 میلیون ریال آن تسهیلات پارك علم و فناوری استان مركزی بوده است.
مدیرعامل شركت پیشگام كاوش سلامت سبز استان مركزی اظهار داشت: كند بودن روند دریافت مجوزهای بهداشتی و دریافت تسهیلات همچون مشكلاتی است كه این شركت با آن مواجه می باشد.
فراهانی اضافه كرد: عرضه دمنوش گیاهی پروبیوتیك در گام نخست برای كشورهای نیجریه، ارمنستان، هند و كره شمالی هدفگذاری شده و شمار متقاضیان آن از سایر نقاط جهان رو به افزایش دارد.
پارك علم و فناوری استان مركزی در شهریور ماه سال 1381 بر مبنای مصوبه شورای عالی گسترش آموزش عالی، آغاز به فعالیت نموده است و در دی ماه 1382، نخستین مركز رشد واحدهای فناور پارك علم و فناوری استان، فعالیت اجرایی خویش را آغاز كرد.
شمار شركت های دانش بنیان استان مركزی در دولت تدبیر و امید از سه به 76 شركت رسیده است كه این مهم گامی عملی در بهبود مناسبات اقتصادی و تقویت دانشگاه و تولید استان به حساب می آید.
6991/6013/


1397/01/13
16:42:52
5.0 / 5
4742
تگهای خبر: دانش , علم , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
لینک دوستان آتی جو
آتی جو