اولین شبه پارك علم، فناوری و مهارت در پایتخت ساخته می گردد

اولین شبه پارك علم، فناوری و مهارت در پایتخت ساخته می گردد

آتی جو: تهران- معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور توافق كردند یك شبه پارك علم، فناوری و مهارت به صورت آزمایشی در استان تهران راه اندازی شود.


به گزارش چهارشنبه سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست اظهار داشت: آموزش ها باید با رویكرد آماده سازی محیط كسب و كار برای اشتغال جوانان با كمك شركت های نوپا (استارت آپ ها) و توسعه بخش خصوصی عرضه شوند.
«سورنا ستاری» اضافه كرد: باید زمینه تسهیل ورود بخش خصوصی برای نیازسنجی آموزشی و اجرای برنامه های مرتبط فراهم گردد.
وی اظهار داشت: الگوی عرضه آموزش های مهارتی در كشورهای پیشرفته، اجرای این برنامه ها در جوار بنگاه های اقتصادی، صنایع و محیط واقعی كار برپایه نیاز واقعی بازار كار صنعت است.
به گزارش آتی جو به نقل از ایرنا، پارك علم و فناوری، نهادی اجتماعی و جایگاهی برای توسعه نوآوری های دانش محور با استفاده از كمك به تشكیل و تقویت بنگاه های اقتصادی كوچك و متوسط و بخشی از راهبرد اندیشمندانه و هماهنگ برای توسعه ملی به حساب می آید.
پارك های علم و فناوری جریان دانش و فناوری را میان دانشگاه ها، موسسه های تحقیق و توسعه، شركت های خصوصی و بازار به حركت انداخته و مدیریت می كند و بعنوان ابزار جلب شركت های مبتنی بر فناوری در سطوح بین المللی شناخته می گردد.

** فقدان نظام اطلاعاتی نیازهای اشتغال و آموزش
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اظهار داشت: نظام اطلاعاتی نیازهای اشتغال و آموزش در ایران وجود ندارد و برای رفع نیازهای بازار كار برنامه ریزی آموزشی درستی نشده است.
وی ادامه داد: با همكاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری می توان در عرصه كسب و كار به یك الگوی حمایتی دست یافت.
ستاری نقش بخش خصوصی در آینده صنعت را كلیدی توصیف كرد.

** ظرفیت سازمان فنی و حرفه ای برای آموزش های استارت آپی
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور هم در این نشست بر اهمیت گنجاندن آموزش های مهارتی در آموزش های دانشگاهی تصریح كرد.
«سلیمان پاك سرشت» اظهار داشت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور بعنوان خانواده سیاستگذاری علمی و مهارتی كشور محسوب می شوند.
وی كه معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی است، اضافه كرد: حدود 40 درصد مراجعان مراكز آموزش فنی و حرفه ای را دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی تشكیل می دهند تا برای ورود به بازار كسب و كار آماده شوند.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور اظهار داشت: آموزش های مهارتی در كشور ما در قالب یك نظام آموزشی منسجم عرضه نمی گردد كه می توان همانند سایر كشورها با تصویب قانون مهارتی، پراكندگی این آموزش ها را رفع كرد.
«با وجود گسترش شكلگیری استارت آپ ها این بخش مغفول واقع شده است و سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور برای عرضه آموزش های كوتاه مدت در این حوزه ظرفیت خوبی دارد».
پاك سرشت اضافه كرد: كاهش تصدی گری دولت با واگذاری آموزش ها به بخش خصوصی محقق می گردد و این سازمان در نقش حاكمیتی خود باید بر سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای نظارت كامل داشته باشد.
11 هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در سراسر كشور زیر نظر سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور فعالیت می كند.

اقتصام*9132*1961*


1397/03/12
13:56:09
5.0 / 5
4694
تگهای خبر: استارت آپ , توسعه , دانش , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
لینک دوستان آتی جو
آتی جو