پژوهشگران برتر همدان مورد تجلیل قرار گرفتند

پژوهشگران برتر همدان مورد تجلیل قرار گرفتند

به گزارش آتی جو به مناسبت هفته پژوهش و تكنولوژی روز پنجشنبه در آیینی 40 تن از پژوهشگران برتر استان همدان و ارائه دهنده مقاله ISI به مجلات علمی برتر دنیا تقدیر گردید.


به گزارش آتی جو به نقل از ایرنا دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری در این آیین اظهار داشت: امسال نظام سهمیه بندی دستگاه های پژوهشی برداشته شد و پژوهش ها در 6 شاخه مهندسی، پزشكی، كشاورزی، هنر و معماری، علوم تجربی و علوم انسانی با امتیازدهی و رتبه بندی بررسی گردید.
غلامحسین مجذوبی افزود: در بررسی های صورت گرفته 25 تن از دانشگاه ها، 15 تن از فناوران برتر و پنج تن از دستگاه های اجرایی بعنوان پژوهشگر برتر شناسایی شدند و مورد تقدر قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینكه تولیدات علمی كشور رو به رشد است عنوان كرد: از سال 2005 میلادی با هشت هزار مقاله شروع كردیم و حالا با 56 هزار پرونده در رتبه 15جهان هستیم.
مجذوبی افزود: هم اكنون در ارائه مقالات علمی رتبه نخست كشورهای اسلامی و پس از هندوستان رتبه دوم كشورهای غیر متعهد را داریم.
دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری اظهار داشت: حالا استان همدان 10 نویسنده پركار و فعال در ارائه مقالات علمی دارد كه پروفسور زلفی گل با بیشتر از 500 مقاله در رتبه نخست برترین پژوهشگران استان قرار دارد.
وی افزود: سهم همدان از تولیدات مقالات علمی كشور 2.3 درصد است كه بالای متوسط كشوری به حساب می آید.
مجذوبی اضافه كرد: از 40 مقاله تولیدی در دستگاه های پژوهشی استان در سال 2 هزار میلادی به یك هزار و 570 مقاله تا سال 2017 رسیده ایم.
وی با اشاره به اینكه در 18 سال قبل پژوهشگران استان همدان هشت هزار و 891 مقاله تولید كرده اند اضافه كرد: یك هزار و 500 استاد و حدود 40 هزار دانشجو در همدان فعالیت آموزشی می كنند كه 25 درصد از دانشجویان در تحصیلات تكمیلی ارشد و دكتری مشغول تحصیل هستند.
دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری اظهار داشت: بیشترین دانشجو همدان در دانشگاه بوعلی سینا و بعد آن دانشگاه آزاد تحصیل می كنند.
وی با اشاره به اینكه در رشته شیمی دانشگاه بوعی سینا در رتبه بالایی در دنیا قرار دارد افزود: در حوزه فنی مهندسی 31 درصد از تحقیقات ایرانی مجلات جهانی متعلق به دانشگاه بوعلی سینا است.
مجذوبی با اشاره به اینكه 409 آزمایشگاه در استان وجود دارد اضافه كرد: دانشگاه بوعلی سینا از بین 81 دانشگاه رتبه 10 كشور را در اختیار دارد.
وی تصریح كرد: اعتبارات مالی پژوهشی استان بسیار اندك است و برای انجام پژوهش های برتر باید این اعتبارات افزایش یابد.
در آخر این آیین از 40 پژوهشگر استان كه در سال قبل مقالات ارزشمندی در ISI ارائه دادند تقدیر گردید.
طبق آمارهای انتشار یافته از سال 2 هزار میلادی تابحال نزدیك به هشت هزار و 800 مقاله توسط پژوهشگران استان در ISI ارائه شده است.
9904/2087


1397/09/29
19:51:32
5.0 / 5
4554
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
لینک دوستان آتی جو
آتی جو