رضایت نسبی دانشجویان دانشگاه امیر کبیر از وضعیت تغذیه

رضایت نسبی دانشجویان دانشگاه امیر کبیر از وضعیت تغذیه

به گزارش آتی جو، مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: درباره ی وضعیت تغذیه دانشجویی دانشگاه امیرکبیر رضایتمندی نسبی دانشجویان وجود دارد.



به گزارش آتی جو به نقل از سازمان امور دانشجویان، حسین امامعلی پور، مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، بهمراه دکتر باقری، عضو کمیته راهبری طرح الگوی نوین تغذیه، از سلف سرویس ها و رستوران های مکمل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید نمود.
امامعلی پور ضمن اشاره به اجرای طرح ملی «الگوی نوین تغذیه دانشجویی» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اظهار داشت: در رابطه با وضعیت تغذیه دانشجویی این دانشگاه، رضایتمندی نسبی دانشجویان هم در رستوران های دولتی و هم در رستوران های مکمل وجود دارد که جای تشکر از مدیریت دانشگاه، خصوصاً حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دارد.
به گفته وی، طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی که با مطالبه هیات دولت تدوین شده، با هدف بهبود کیفیت خدمات تغذیه، افزایش رضایتمندی دانشجویان و کاهش تصدی گری مستقیم دانشگاه ها درحال اجراست.
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان اضافه کرد: این طرح در چهار فصل طراحی شده است که شامل واگذاری بخشی از خدمات به بخش خصوصی، صنعتی سازی آشپزخانه ها، تنوع بخشی به منوها و حمایت هدفمند از دانشجویان کم برخوردار می شود.

مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان افزود: این طرح در چهار فصل طراحی شده است که شامل واگذاری بخشی از خدمات به بخش خصوصی، صنعتی سازی آشپزخانه ها، تنوع بخشی به منوها و حمایت هدفمند از دانشجویان کم برخوردار می شود.


منبع:

1404/09/05
08:46:26
5.0 / 5
7
تگهای خبر: خدمات , دانش , سرویس , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آتی جو